Karda yolda mahsur kalan 4 kişi ölümden döndü

Bolu’da Yedigöller yolu üzerinde yoğun kar nedeniyle mahsur kalan 4 kişi, hipotermi geçirmek üzereyken kurtarıldı.

GİRİŞ 19.11.2023 20:11 GÜNCELLEME 19.11.2023 20:42

Hafta sonunu Bolu’nun doğa harikası Yedigöller Milli Parkı’nda geçirmek isteyen 4 kişi, otomobilleriyle Yedigöller’e gitmek üzere yola çıktı. Gün içerisinde yoğun kar yağışının etkili olduğu Yedigöller yolunda Engin İ., Fikret Ö., Murat Y. ve Serkan Y.'nin bulunduğu araç mahsur kaldı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yol üzerinde devrilen ağaçlardan ilerleyemeyen jandarma ekiplerine yardım için köylüler harekete geçti. Yol üzerinde bulunan ağaçları kesen köylüler, traktörlerle ağaçları yol kenarına çekti. Kar kütlelerinin altında kalan araç içerisinde hipotermi geçirmek üzere olan 4 kişi, jandarma ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı. Hastaneye götürülen 4 kişiden 2’si taburcu edilirken, Murat Y. ve Serkan Y. tedavi amaçlı hastaneye yatırıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret kararı - Gazete manşetleri
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş