Gelinin eski eşi ve yakınları düğünü bastı, silahlarla ateş açtı: 1 ölü, 4 yaralı

Gaziantep'te sokak düğünü sırasında iddiaya göre gelinin eski eşi ve yakınları silahlarda dehşet saçtı. Saldırıda kurşunların isabet ettiği 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 24.11.2023 03:07 GÜNCELLEME 24.11.2023 03:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay gece geç saatlerde Aydıntepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre sokak üzerinde yapılan düğünü basan gelinin eski eşi ve yakınları, silahlarla dehşet saçtı. Saldırganlar, peş peşe silahlarını ateşlerken, düğün sahipleri ve davetliler panik ve korku içerisinde kaçmaya çalıştı.

1 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Şüpheliler, saldırının ardından olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde damadın yakını olduğu öğrenilen Murat Kara'nın (32) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan 4 kişi ise ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Şehitkamil Hastanesi'ne kaldırıldı.

SALDIRGANLAR KAÇTI

Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı incelemeden sonra saldırıda ölen Kara'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekipleri yaralıların kaldırıldığı Şehitkamil Hastanesinde ve çevresinde güvenlik önlemi alarak, hastaneye giriş çıkışları kontrol altında tuttu. Olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

 

KAYNAK: DHA, AA, İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Akin Meryem 5 ay önce Şikayet Et
    Boylesi psikopatlar ornek olarak pazar meydaninda asilmali.
    Cevapla
  • ali 5 ay önce Şikayet Et
    türk örf ve adetlerine göre dul kadına düğün yapılmaz, sebebini tecrube ederek böyle öğrenirsiniz
    Cevapla
  • MuhammedAli 5 ay önce Şikayet Et
    Gelinin eski esi dügünü basmis dul kadina neden dügün yapilir onuda anlamis degilim insan 1 defa ilk evlendiginde dügün yapar olan Murat a olmuş
    Cevapla
  • maho 5 ay önce Şikayet Et
    damat belki ilk defa eveleniyordur peşin hükümlü olmayın
    Cevapla
  • hünnap 5 ay önce Şikayet Et
    hepsi bir yıla dışarıda
    Cevapla
  • Doğrucu 5 ay önce Şikayet Et
    Hepsine İDAM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’