Artvin’de heyelan: Karayolu ulaşıma kapandı

Artvin´de etkili olan kuvvetli yağış sonrasında bazı noktalarda toprak kaymaları ve heyelanlar meydana geldi. Artvin-Ardahan karayolu 25. Kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

 Artvin’de heyelan: Karayolu ulaşıma kapandı
Artvin’de heyelan: Karayolu ulaşıma kapandı
GİRİŞ 26.11.2023 10:59 GÜNCELLEME 26.11.2023 10:59

Artvin - Ardahan karayolunun 25’nci kilometresi Varyant mevkiinde sabah erken saatlerde yamaçtan kopan dev kaya parçaları karayolunu tamamen ulaşıma kapattı. Sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye Karayolları ekipleri sevk edildi.

Uzun araç kuyruklarının oluştuğu karayolunda, ekipler çalışma başlattı.
Yol güvenliğini sağlamak için bölgeye giden jandarma ekipleri, sürücülere uyarı anonsu yaparak çalışmanın uzun süreceğini duyurdu. Heyelan sırasında bölgeden araç geçmemiş olması büyük bir facianın önüne geçmiş oldu.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri