Oktay Derelioğlu ve eşine saldırı! Şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı

Kadıköy'de trafikte yol vermeme yüzünden çıkan kavgada eski futbolcu ve teknik direktör Oktay Derelioğlu'nun yaralanmasına ilişkin tutuklanan 2 şüphelinin ifadesine ulaşıldı.

Oktay Derelioğlu ve eşine saldırı! Şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı
Oktay Derelioğlu ve eşine saldırı! Şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı
GİRİŞ 07.12.2023 20:11 GÜNCELLEME 07.12.2023 20:38
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Erenköy Mahallesi Dr. Mithat Süer Sokak'ta yol vermeme meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen ve Derelioğlu'nun yaralandığı kavgaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında tutuklanan şüphelilerden Z.K, hakimlikteki ifadesinde, karşı tarafı tanımadığını, tartışmanın Derelioğlu'nun aracını önüne kırması nedeniyle çıktığını savundu.

Tartışmada ilk hareketi karşı tarafın yaptığını öne süren Z.K, "Araçla ilerlerken küfürleşmeye başladık. Vurma filan yok. Kameralarda mevcuttur. Sadece itişme esnasında yere düştü. Herhangi bir şekilde darbetmedik. Aracın kapısını açar açmaz abime doğru vurdu sonrasında arbede çıktı. Vurma kesinlikle yoktur." ifadelerini kullandı.

Diğer şüpheli N.K. ise üzerine atılı suçlamayı kabul etmeyerek arbede olunca herkesin düştüğünü, kasti bir şey olmadığını iddia etti.

Bakmakla yükümlü olduğu 2 ailenin bulunduğunu belirten N.K, olay nedeniyle mağdur olduğunu söyledi.

NE OLMUŞTU?

Erenköy Mahallesi Dr. Mithat Süer Sokak'ta önceki gün teknik direktör Derelioğlu ile başka bir aracın sürücüsü arasında yol vermeme meselesinden çıkan kavgada Derelioğlu darbedilmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • siirtl 4 ay önce Şikayet Et
    oktay suçludur kameralarda diğerleri mağdurdur bence
    Cevapla
  • amca 4 ay önce Şikayet Et
    Bu oktay belirli aralıklarla böyle olaylara karışıyor. Hep ismi çıkıyor. Yok karısı intihar ediyor yok bilmem ne. Bu çocuk iyi topçuydu ama arıza bi tip galiba. Sırf ünlü olduğu için sürekli yırtıyor sanki. Sürekli karşı tarafı tahrik edip olay çıkarıyor. Sonrada mağdur ayağına yatıyor gibi.
    Cevapla
  • ihsan 4 ay önce Şikayet Et
    kamera kayıtlarına göre şuçlu OKTAY efendi.ama ünlü ,meşhur,paralı.öyle olunca onlara bazında ,mahkemede bişey demez maalesef.olay yine garibanların üzerine kalır.
    Cevapla
  • Zorbalığa yer yok 4 ay önce Şikayet Et
    nereden suçlu? adam dövmek için arabanın kapısını açıyor? Onu da mı göremiyorsun? Maganda sevici seni... Gariban falan değil. iki aile bakıyorsa bo zorbalığı yapmaz. En ağır cezayı çekmesini umuyorum.
    Cevapla
  • angara 4 ay önce Şikayet Et
    görüntüler öyle demiyor.
    Cevapla
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Millet çıldırdı. hak hukuk adalet saygı sevgi anlayış kalmadı. Hele trafikte ne olur başka araca 1-2 saniyeliğine yol versen. ama cahillik ve inat. şerit değiştirecek olursun sinyal verirsin arkada ki daha sıkıştırır. ne olur ayağını 1-2 saniye gazdan çeksen. ne kaybedersin. Ama insanlar öyle yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!