Osmaniye'de iki araçta uyuşturucu ele geçirildi: Tam 60 kilo 600 gram!

Osmaniye'de iki araçta toplam 60 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet Ş, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

GİRİŞ 27.12.2023 10:27 GÜNCELLEME 27.12.2023 14:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu üzerindeki uygulama noktasında, Ahmet Ş. idaresindeki panelvanı durdurdu.

Yapılan aramada, aracın taban kısmındaki gizli bölmelerde 46 kilo 300 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet Ş, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Ekipler aynı noktada, bir kargo firmasına ait kamyonda narkotik dedektör köpeği yardımıyla yaptığı aramada, kutu içerisinde 14 kilo 300 gram sentetik uyuşturucu buldu.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misaf 4 ay önce Şikayet Et
    Hee bi sen biliyon
    Cevapla
  • derin devlet 4 ay önce Şikayet Et
    bunlar göstermelik. Aralıksız Osmaniye otoyolunda shell benzinliğinde çevirme var. sadece bir defaya mahsus 60 kilo mu yakalamışlar. komik. her gün kaç kilo geçiriyorlar, kim bilir? adamalar bu çevirmeyi bilmiyor mu ki yakalanmışlar.
    Cevapla
  • Molla 4 ay önce Şikayet Et
    ...zehirledikleri yetmiyormuş gibi hala iş peşindeler ohhhh varol polis.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...