AK Partili Çelebi'den mesajlaşma açıklaması! 'Şahıs şehit yakını'

Fox TV'de Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'la ilgili görüntülenen cep telefonu üzerinden "torpil" iddiası ortaya atıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi iddialara yanıt verdi.

GİRİŞ 03.01.2024 23:37 GÜNCELLEME 04.01.2024 09:54
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

FOX Ana Haber'de Adalet Bakan Yardımcısı üzerinden algı operasyonuna imza atıldı.

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın, bir konferans esnasında telefonuna gelen mesaj üzerine kameralara yakalandığı iddiaları sosyal medyada konuşuldu. Torpil talep eden isimler arasında AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin de olduğu öne sürüldü.

MEHMET ALİ ÇELEBİ TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYDU

Tartışmalara son noktayı Mehmet Ali Çelebi koydu. Sosyal medya hesabından haberin videosunu alıntılayan Çelebi, "Şahıs Şehit yakınıydı" ifadelerini paylaştı.

"SATIRIN ALTINDA ŞEHİT YAKINI DA YAZIYOR AMA FOX TİLKİLİK YAPIP YAYINLAMIYOR"

Çelebi'nin açıklamaları şu şekilde, "İzmir’den ŞEHİT BABASI R.O.’nun ricası üzerine Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can’a “Mülakata giren kardeşimiz şehit yakını bilginiz olsun, takdirlerinize!” diyerek mülakatta bu konuda hassasiyet gösterilmesini istemem torpilmiş. Şehit cenazesinden çıkıp DEM’lenmeye gidenleri, devletimize işgalci diyen Demirtaş’ı haber yapamayan FoxTV öyle buyurmuş. Yazılı sınavı 89 olan kardeşimizin bize ihtiyacı bile yok. Bir şehit babasının ricasını sadece hassasiyet gösterilmesi için iletmek boynumuzun borcudur! Satırın altında “ŞEHİT YAKINI” da yazıyor ama FOX tilkilik yapıp yayınlamıyor, hatta kapatıyor! İsteyen gazetecilere gösterelim!!!"

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • ARIZA-MAKUKULA 3 ay önce Şikayet Et
    şehidin 7 sülalesini işe alsan haklarını ödeyebilirmiyiz acaba?
    Cevapla
  • Envers 3 ay önce Şikayet Et
    Mevzu Şehit ailesiyle benden yana sonuna kadar helal olsun bu yahudi kanalı Foxa nezaman yasak gelecek
    Cevapla
  • 68 dadaş 1915 3 ay önce Şikayet Et
    Şaşkınlar chpkk belediyelere terörisleri yerleştirdiginde nerdeydiniz?
    Cevapla
  • KEMAL 3 ay önce Şikayet Et
    ONLARIN GÖZLERİ VARDIR GÖRMEZLER , KULAKLARI VARDIR DUYMAZLAR. Sıkma canını Sayın Vekilim. Muhatap olma , cevap bile verme. Saygılar & selamlar.
    Cevapla
  • Hukuk 3 ay önce Şikayet Et
    Hak, hakedene verilir. Devlet kurumlarında liyakat olmalıdır, bilgi olmalıdır, Hukuk olmalıdır. Şehitlerimize canımız feda olsun. Onlar zaten engüzel mertebeye yani şehitlik mertebesine ulaşmış. Yakınları elbette maaş ve sosyal haklardan yararlandırılmalıdır ancak önemli görevlerdeki mülakatlarda lütfen torpil olmasın, illaki mülakatı kazanmak için şehit yakını mı olmak gerekir.
    Cevapla
  • Yörük 3 ay önce Şikayet Et
    Halk Tilkiyi de tilkilik yapanı da bliyor. Şehitlerimize ailelerine helal hoş olsun, kimse devleti devletin kadrolarını şahsi menfaati için de kullanmasın kullandırmasın. Burada yapılan TORPİL, adam kayırma, Liyakat sahibi o görevi hak eden alınmalı ki Devlet baki olsun.Şehit yakınlarına maaş bağlansın ama böyle olmasın.ikincisi bu göreve 3 şehit yakını başvurmuş ise ???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar