Üzerinde birçok uyuşturucu madde bulunan şüpheli yoklama kaçağı çıktı

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, yoklama kaçağı bir şahıs üzerinde uyuşturucuyla yakalandı. Şüpheli şahıs Polis Merkezi Amirliğine teslim edilirken, olay ile ilgili tahkikat başlatıldı.

Üzerinde birçok uyuşturucu madde bulunan şüpheli yoklama kaçağı çıktı
Üzerinde birçok uyuşturucu madde bulunan şüpheli yoklama kaçağı çıktı
GİRİŞ 05.01.2024 18:20 GÜNCELLEME 05.01.2024 18:20

Olay, Kapaklı Atatürk Mahallesi üzerinde meydana geldi. Narkotik madde alım, satım ve kullanılmasına yönelik çalışmasında Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri şüpheli bulunan şahsın üzerinde arama gerçekleştirdi.

S.E. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada; 2.92 gram bonzai, 1.70 gram metanfetamin ve 1 adet sentetik ecza kapsül ele geçirildi.

Ayrıca 25 yaşındaki S.E.’nin yoklama kaçağı olduğu tespit edilip şahıs hakkında tutanak tutuldu. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve S.E. isimli şüpheli şahıs Polis Merkezi Amirliğine teslim edilirken, olay ile ilgili tahkikat başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...