Son dakika: PKK'ya peş peşe darbeler: 17 terörist etkisiz hale getirildi!

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit, Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde toplam 17 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

GİRİŞ 21.01.2024 13:19 GÜNCELLEME 21.01.2024 13:24
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 10 PKK'lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin çelikten pençeleri ile terör inlerini yerle bir etmeye devam ettiği" belirtildi.

"MİLLETİMİZİ TERÖR BELASINDAN KURTARMAK İÇİN..."

Açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 10 PKK'lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi. Asil milletimizi terör belasından kurtarmak için mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz" ifadeleri kullanıldı.

FIRAT KALKANI, BARIŞ PINARI VE BAFDİK BÖLGELERİNDE DE 7 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki operasyonun ardından MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan yeni paylaşımda Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde tespit edilen 7 PKK/YPG'li teröristin daha hain emellerine ulaşamadan etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde tespit ettiği 7 PKK/YPG'li teröristi hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirdi. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek. 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • Recep 3 ay önce Şikayet Et
    Yarın öbürgün bir şehid haberi gelir korkarım..
    Cevapla
  • HAKAN 3 ay önce Şikayet Et
    SİHA cı sezgin ve kripto hdp lilerin uykuları kaçmıştır ama daha yeni başladık DEVLET herşeyi biliyor yarına bırakır ama yanlarına bırakmayız kimden destek alırsa alsınlar.....
    Cevapla
  • Türk 3 ay önce Şikayet Et
    Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin..
    Cevapla
  • Muhiddin 3 ay önce Şikayet Et
    O kadar ucak yuklenıyor sıha yuklenıyor hanı 400/500 ler bunları ısıtıyoruz 17 ne ya
    Cevapla
  • murat 3 ay önce Şikayet Et
    Dağları kurtlar dünyayı REİS inletiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...