MEB'in "Maziden Atiye Ahlat" öğrenci programı başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), öğrencilerin çok yönlü desteklenmesi amacıyla düzenlenen "Maziden Atiye Ahlat" öğrenci programı, Bitlis'in Ahlat ilçesinde uygulanmaya başlandı.

MEB'in "Maziden Atiye Ahlat" öğrenci programı başladı
MEB'in "Maziden Atiye Ahlat" öğrenci programı başladı
GİRİŞ 24.01.2024 14:45 GÜNCELLEME 24.01.2024 15:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamaya göre program, tarihi ve kültürel geziler, kültür sanat etkinlikleri, kitap ve sinema tahlili gibi çeşitli etkinliklerle öğrencilerin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Ahlat'taki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılıyor.

Liselerin 10'uncu ve 11'inci sınıf öğrencilerine yönelik 21 Ocak'ta başlayan ve 2 Şubat'a kadar sürecek programa Bitlis, Siirt, Van, Hakkari, Ağrı, Iğdır, Erzurum, Muş, Bingöl, Batman, Şırnak, Mardin, Diyarbakır, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Kars ve Ardahan'dan öğrenci ve koordinatör öğretmenler katılıyor.

Ortaöğretim kademesinde eğitim gören ve alanında akademik başarısı, sosyal ve kültürel yetenekleriyle öne çıkmış gençlerin başarılarının takdir edilerek desteklenmelerinin hedeflendiği programda, öğrencilerin ayrıca tarihi yerleri de görebilmeleri sağlanıyor.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • MURAT CG 3 ay önce Şikayet Et
    ortaokul ve liseleride kampus şeklinde her şehirde 500 tane değilde 4 tane kampüs şeklinde okul (şehre göre değişken) hertürlü imkan ve sosyal aktivitelerin olduğu daha modern ve daha sosyal daha farklı bölümleri olan kampüsler. Yani 2. yüzyıla tamamen değişmiş tüm Dünyadan daha ileri modernize edilmiş bir eğitim sistemi. bilime yeteneğe zekaya ve en önemlisi öngörüsü yüksek kişiler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..