Başkan Yılmaz, MOD10’un gençlerine verdiği sözü tuttu

MOD10 Gençlik Orkestrası’nın ilk konserini oldukça beğenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, verdiği sözü tutarak turne düzenledi. Bu kapsamda Edremit’te sahne alan gençler, seyircilerin büyük beğenisini kazandı.

GİRİŞ 25.01.2024 15:11 GÜNCELLEME 25.01.2024 15:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Orkestra Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan MOD10 Gençlik Orkestrası, turneye çıktı. Geçtiğimiz haftalarda Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde ilk konserini veren MOD10 Gençlik Orkestrası’nın muhteşem performansını çok beğenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gençlere verdiği turne sözünü yerine getirdi. Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Sanatçısı Umut Ayral’ın şefliğinde Edremitlilere müzik ziyafeti yaşatan 8-18 yaş arasındaki 45 genç yetenek büyük beğeni topladı.

ŞARKILAR HEP BİR AĞIZDAN SÖYLENDİ

Konserde; “Büklüm Büklüm”, Ölünce Sevemezsem Seni”, Bir Gün Belki Hayatta”, Kınalı Bebek”, “Anlamazdın” ve “Seni Unutamam” gibi Türk Pop Müziğinin seçkin şarkıları hep bir ağızdan söylendi. Büyük beğeni toplayan konser, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılına ithafen Norm Ender tarafından yapılan “Parla” şarkısıyla final yaptı. Şarkıya, tüm salon ellerinde Türk Bayraklarıyla ayakta eşlik etti.

Konseri mükemmel bulduğunu dile getiren vatandaşlar; uzun zamandır salonu tıklım tıklım görmediklerini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a gençlere bu imkânı sunmasından dolayı teşekkürlerini iletti.
 

Orkestrada yer alan çocukların velileri de “Pırlanta gibi evlatlar, büyük emeklerle buraya geldiler. Öncelikle bu imkânları sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Çok uzun bir çalışma sürecini atlattılar. İyi ki varsınız MOD10 sizleri seviyoruz.” ifadelerini kullandı.


Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 5
  • HIDIR BUDUR 3 ay önce Şikayet Et
    Sayın Yücel ; Yunan füzesi ile Ege'de düşürülen ve F-16 uçağı ile yıllardır denizin dibinde olan Şehit Pilot Yüzbaşı Nail ERDOĞAN'ının Balıkesirdeki AVLU PARK içinde bulunan ŞEHİT heykeline, üzerindeki yazılara ve çevre düzenlemesine özen gösteriniz..
    Cevapla
  • kahraman 3 ay önce Şikayet Et
    gençlik kimler tarafından nerelere sürükleniyor.bizim müziğimi değerlerimiz kültürümüz nasıl unutturuluyor.yazık bu güzel yavrulara.
    Cevapla
  • ALİ KISA 3 ay önce Şikayet Et
    ÇOK Güzel BİR ŞEY YAPMIŞIZ BROVA SİZLERE!!
    Cevapla
  • bahri 3 ay önce Şikayet Et
    gazze'de insanlar katledilirken şahsen toplu taşımada da kendi aracımda da müzik dinlemeye haya ediyorum.Fakat bizim insanımız hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam ediyor.tabiki ölenle ölünmez lakin hepten de laylaylom yaşanmaz.ondan sonra Allah'ım bizi affet şunu ver bunu ver diyoruz.biz ne verdik ki Allah'a ne istiyoruz??
    Cevapla
  • Alican 3 ay önce Şikayet Et
    Bu gençlerden hiçbir şey olmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!