Başkan Fatma Şahin, 250 çiftin nikahını kıydı! Çiftlere birçok hediye verildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği toplu nikah töreninde 250 çift dünya evine girdi. Büyükşehir Belediyesi, çiftlere gelinlik, damatlık, ayakkabı ve beyaz eşyalarının masraflarını üstlenerek, altın hediye etti.

Başkan Fatma Şahin, 250 çiftin nikahını kıydı! Çiftlere birçok hediye verildi
Başkan Fatma Şahin, 250 çiftin nikahını kıydı! Çiftlere birçok hediye verildi
GİRİŞ 29.01.2024 19:48 GÜNCELLEME 29.01.2024 19:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda düzenlediği nikah şöleninde yuva kurmak isteyen çiftlerin gelinlik, damatlık, ayakkabı ve beyaz eşyalarının masraflarını üstlenerek, altın hediye etti.

Törende, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 250 çiftin nikahını kıydı. Çiftlerin şahitliğini, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti milletvekilleri, Abdülhamit Gül, İrfan Çelikaraslan, Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik, Ziya Altunyaldız ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu üstlendi. 

8 BİN EVLENEN ÇİFTİN EV İHTİYAÇLARI KARŞILANDI 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin evlenen çiftlere yaptığı destekler bununla da sınırlı değil. "Yuva Kurmak Sizden Destek Büyükşehir Belediyesi’nden" adlı proje kapsamında geçtiğimiz yıl, evlenen genç çiftlere destek olan büyükşehir, bugüne kadar 8 bin çiftin beyaz eşya, oturma odası ve mutfak malzemesi ihtiyacını karşıladı. 

Başkan Fatma Şahin, törende yaptığı konuşmada 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinden çıkarak, büyük millet olmanın temelini oluşturan güçlü aile yapısını koruyup artırarak yola devam ettiklerini söyledi.

Şahin, bugün 250 çiftin dünya evine girmesine vesile olacaklarını kaydederek, şunları söyledi: 

"Ailelerimize huzur mutluluk diliyorum. Aile kurumu Peygamber efendimizin en büyük sünnetlerinden biridir.  Gaziantep Büyükşehir olarak da her yıl böyle bir toplu nikah töreninde çiftlerimizi evlendiriyoruz. Toplu nikah için talep topluyoruz. Toplu nikahla evlenmek istediklerini belirten çiftlerin talebini alıp bu güzelliği hep birlikte yaşıyoruz. Allah mübarek etsin."

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ise Gaziantep’te güzel bir nikah törenine şahitlik ettiklerini ifade ederek, "Seneler önce yine bir nikah törenine katılmıştım. O da Gaziantep’teydi. Bu da güzel bir tesadüf. Tebrik ediyorum emeği geçenleri. Bu salonda bulunan bütün çiftlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin, ömür boyu mutluluklar diliyorum." diye konuştu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kul Hakkı 2 ay önce Şikayet Et
    Belediyelerde işçinin hakkını verme bol keseden beyaz eşya dağıt oldu beyim var mı başka bir emriniz Kayseri deki belediyelerde kadrolu işçinin ahını alanlar hesap günü napacaksınız nasıl helallik isteyeceksiniz
    Cevapla
  • AYŞE 2 ay önce Şikayet Et
    Rabbim herbir çifte bu dünyada da öbür dünyada da afiyet versin. Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak