Otomobilde 31 kilo skunk ele geçirildi; 4 tutuklama

Malatya'da durdurulan otomobilde yapılan aramada 31 kilo 950 gram skunk ele geçirildi; gözaltına alınan 4 şüpheli, tutuklandı.

Otomobilde 31 kilo skunk ele geçirildi; 4 tutuklama
Otomobilde 31 kilo skunk ele geçirildi; 4 tutuklama
GİRİŞ 31.01.2024 10:03 GÜNCELLEME 31.01.2024 10:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, kent girişinde plakası açıklanmayan bir otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada 2 valiz içerisinde 72 paket halinde 31 kilo 950 gram skunk ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Otomobildeki Ö.K., F.C., S.K. ve H.B. de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, tutuklandı. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Bilgin 5 ay önce Şikayet Et
    İdam edin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: İzmir faciasında sıcak gelişme!
Prof. Dr. Okan Tüysüz'den büyük deprem uyarısı: Dört kent sıralandı!