Helikoptere lazer tutmuştu, tam 91 bin 236 TL ceza yedi!

Maltepe'de düzenlenen "Huzur İstanbul" uygulaması sırasında polis helikopterine lazer tuttuğu belirlenen kişiye 91 bin 236 lira ceza kesildi.

GİRİŞ 08.02.2024 09:53 GÜNCELLEME 08.02.2024 10:17
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Uygulamanın ilk aşamasında 9 park ve bahçe, 14 kahvehane, 203 otomobil, 44 motosiklet ve 1074 kişi ekipler tarafından kontrol edildi.

Kontrollerde 1 kurusıkı tabanca, 20 fişek ve 0,5 gram narkotik madde ele geçirilirken, yoklama kaçağı 7 kişi hakkında işlem yapıldı, 14 sürücüye 145 bin 943 lira idari para cezası kesildi.

Ekipler tarafından 1035 kişinin kontrol edildiği ikinci aşamada ise 2 kurusıkı tabanca, 60 fişek, yaklaşık 5 gram narkotik madde ele geçirildi. 16 araç sürücüsüne toplam 119 bin 461 lira idari para cezası uygulandı.

Maltepe Dragos sahilinden toplu olarak uygulama noktalarına geçen ve dron ile görüntülenen polis ekiplerine, ikinci aşamada polis helikopteri de eşlik etti.

Uygulama sırasında polis helikopterine lazer tuttuğu tespit edilen Cengiz I'ya "Sivil Havacılık Kanunu'na muhalefet"ten 91 bin 236 lira idari para cezası kesildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bu cezaya birde İçeri atılsa daha iyi olurdu
    Cevapla
  • Osman 2 ay önce Şikayet Et
    Hadi şimdi git bi daha lazer tut
    Cevapla
  • Canacan 2 ay önce Şikayet Et
    Haklısın.Böyle cezalar olmalı hırsızlık kapkaç trafikte adam dövme yaralama öldürme kadın cinayeti geçen taksici cinayeti. Bak birdaha yapan çıkarmı.
    Cevapla
  • Mehmet Şahin 2 ay önce Şikayet Et
    Kaza ve ölüme sebebiyet verebilecek hareketin cezası sadece para cezası mı oluyor?
    Cevapla
  • ADANALI ALİ 2 ay önce Şikayet Et
    Az bile...
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Ali Yerlikaya helal süt emmiş. Allah senden razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu