Kocaeli'nde dehşet! Bekçi ağır yaralandı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan gece bekçisi Mehmet Cüce'ye (64), hafif ticari araç çarptı. Cüce ağır yaralanırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Kocaeli'nde dehşet! Bekçi ağır yaralandı
Kocaeli'nde dehşet! Bekçi ağır yaralandı
GİRİŞ 13.02.2024 17:40 GÜNCELLEME 13.02.2024 17:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, sabah saatlerinde Kartepe ilçesinde bulunan Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Bölgedeki bir iş yerinde gece bekçisi olarak çalışan Mehmet Cüce, mesai bitiminin ardından evine gitmek için yola çıktı.

Yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada Cüce'ye, 41 PY 788 plakalı hafif ticari araç çarptı. Kazada Mehmet Cüce, ağır yaralandı.

Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Cüce'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Hafif ticari araç sürücüsü gözaltına alındı.

Bu arada kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; karşıya geçmek için caddeye çıkan Cüce'nin 2 şeridin ortasında durduğu, bu sırada Cüce'nin sağdan gelen hafif ticari araca durması yönünde işaret yaptığı, ancak aracın ona çarptığı görüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 3
  • önce vatan 2 ay önce Şikayet Et
    yukarıdan ışıklardan çıkan deli gibi ve dipdibe geliyorlar ara yoldan gelene bile yol vermemek için yarışıyorlar sanki çok saygısızlar çok
    Cevapla
  • gurbetci 2 ay önce Şikayet Et
    Norvecde kaliyorum burdada insanlar arac kullaniyor Türkiyedede. Türkiyede insanlar direksiyon basina gectimi kendini otomatikmen araba yarisnda hissediyor, cok süratli arac kullaniyorlar
    Cevapla
  • German 50 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, yahu Şöfür önündeki engeli niye göremiyor....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı