İstanbullunun çilesi! Metro arızalandı, vatandaş yine mağdur oldu

Haftanın ilk iş gününde CHP’li İBB’nin yönetimindeki metro arızalanınca vatandaşlar otobüs duraklarına akın etti. Yoğunluk nedeniyle otobüs duraklarında kalabalık oluştu.

GİRİŞ 26.02.2024 09:05 GÜNCELLEME 26.02.2024 10:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı'nda meydana gelen arıza nedeniyle Davutpaşa istasyonunda yolcu yoğunluğu meydana gelirken bazı vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

Metro İstanbul sosyal medya hesabından saat 06.27'de yapılan açıklamada, "M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Yenikapı-Davutpaşa ve Bakırköy-Atatürk Havalimanı istasyonları arasında yapılmaktadır. Sefer yapılamayan Davutpaşa-Bakırköy istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verilmektedir." ifadelerine yer verildi.

Yenikapı'dan metroya bindikten sonra arıza nedeniyle Davutpaşa Metro İstasyonu'nda vagonlardan indirilen vatandaşlar otobüs durağına yönlendirildi.

Sefer yapılamayan Davutpaşa-Bakırköy arasına konulan ring otobüs aracı ise yolcu yoğunluğu nedeniyle yetersiz kaldı.

Yolcular gelen otobüsün camlarına vurarak, şoförden kapıları açmasını talep etti. Davutpaşa Metro İstasyonu'nda ise olumsuzluklar nedeniyle iş ve okullarına gitmekte geç kaldıklarını belirten bazı yolcular güvenlik görevlileriyle tartıştı.

Aynı bölgede yer alan Davutpaşa'daki tramvay durağında da yoğunluk yaşanırken Esenler'de bulunan Büyük İstanbul Otogarı yönündeki perona güvenlik şeridi çekildi.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından saat 08.28'de yapılan açıklamada ise seferlerin normale döndüğü duyuruldu.

BİR YANDA MAĞDURİYET BİR YANDA İMAMOĞLU'NUN AFİŞİ

Bu anlarda ise CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim afişi dikkat çekti.

'TAM YOL İLERİ...'
 
O anlar kayıt altına alınırken, görüntülerde bir yanda vatandaşların mağduriyeti bir yanda ise İmamoğlu'nun 'Tam yol ileri' sloganı kameralara yansıdı.
 
KAYNAK: AA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 10
  • veli 2 ay önce Şikayet Et
    eko dan önce de bir farkı yoktu, Yukarıda Allah var
    Cevapla
  • Asi ihtiyar 2 ay önce Şikayet Et
    Doğduğumuz ev kader imizdir, sonrası kendi tercihlerimizdir. Bırakın insanları tercihlerini yaşasınlar. Gözlerine sokmaya çalışmayın. Bu milletin bir inat damarı var. Kendi hallerine bırakın hepsi chp yi terkedecektir. Siz elinizdeki yerlerde hizmet kalitesini arttırın yeter.
    Cevapla
  • muhittin 2 ay önce Şikayet Et
    koyuncuklar gider ekreme oy verir. Millet olarak acı çekmeyi arabesk yaşamı seviyoruz :=)
    Cevapla
  • ilker 2 ay önce Şikayet Et
    sorun imamoğlunda değil, buna oy verenlerde
    Cevapla
  • Arnavutköy 2 ay önce Şikayet Et
    Tam yol geri. Arnavutköy'den otogara ulaşım yok, yaya gidiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!