81 ilde 4 günlük operasyon: 3 bin 765 firari yakalandı

Son dakika haberi: 81 ilde 4 gündür devam eden Çember Operasyonlarında 3 bin 765 firari yakalandı.

GİRİŞ 03.03.2024 08:18 GÜNCELLEME 03.03.2024 08:39
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde son 4 gündür yürütülen "Çember-12" operasyonlarında, 3 bin 237 firarinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından, aranan şahıslara yönelik ülke genelinde düzenlenen Çember-12 operasyonlarına ilişkin açıklama yaptı.

Firari suçluların sokaklarda gezmelerine asla izin vermeyeceklerini, ailelerin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmediklerini ve etmeyeceklerini vurgulayan Yerlikaya, "81 ilde son 4 gündür aranan şahıslara yönelik düzenlenen 'Çember-12' operasyonlarında arama kaydı bulunan 3 bin 237 firari yakalandı." ifadesini kullandı.

Yakalanan şahıslardan 3 bin 200'ünün 5 yıldır, 26'sının 5-10 yıldır, 11'inin ise 10 yıl ve üzeri süredir arandığı bilgisini paylaşan Ali Yerlikaya, bunlar içerisinde hırsızlıktan 577, dolandırıcılıktan 292, yağmadan 108, adam öldürmeden 47, cinsel suçlardan 66, narkotik suçlarından 558, terörden 33, kaçakçılık-organize suçlardan 307 kişinin bulunduğunu kaydetti.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • ... 1 ay önce Şikayet Et
    Bakanım bir yerlerde bir eksiklik var galiba. Suç caydırıcılığında eksiğimiz var. Örnek mi ? Biri diğerini silahla öldürüyor. Ölen mezara gidiyor, onun hiç bir hakkı yok. Diğerinin ise koskocamaaaan insan hakları var. Daha artık onun kılına dokunamazsınız alimallah.
    Cevapla
  • Taycan 1 ay önce Şikayet Et
    Yakalasan ne olaca ADLI KONTROL SARTI DENEN HAKIMLERIN COK SEVDIGI BIR MADDE VAR , Yazik Polisimin emegine
    Cevapla
  • Antepli 1 ay önce Şikayet Et
    Ülkeye getirdiginiz suriyeliler tam bir suç makinası bir çoğunun belinde sallama diye tabir edilen kesici aletlerle dolaşıyorlar bu güzelim ülkemi ne hale getirdiniz bunun içinmi sizi iktidar yaptık yazıklar olsun sizlere
    Cevapla
  • Ayân 1 ay önce Şikayet Et
    Daha önce neden alınmadılar ?
    Cevapla
  • Cemaldemir 1 ay önce Şikayet Et
    Yakalanan ifadesi alindikdan sonra adli kontrol sartiyla serbest birakiliyor onun icin yakalamanin benim icin hic bir anlami yok yakalanan idam edilirse o zaman bir anlami olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması