Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu Ankara'da kaza yaptı: Ağır yaralandı

Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamed A. Fatah Elburhan Rahman, Ankara'da motosikletiyle önünde ilerleyen araca çarpması sonucu ağır yaralandı.

GİRİŞ 07.03.2024 20:49 GÜNCELLEME 08.03.2024 10:12
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Edinilen ilk bilgilere göre, Gölbaşı ilçesinde İncek Savcı Selim Kiraz Bulvarı’nda Sudan Cumhurbaşkanı Abdülfettah Abdurrahman el-Burhan’ın oğlu Mohamed A. Fatah Elburhan Rahman, kullandığı motosikletiyle seyir halindeyken bir otomobil çarptı.

Kazada ağır yaralanan Mohamed A. Fatah Elburhan, Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Elburhan Rahman’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
 

 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 93
  • Tahir 1 ay önce Şikayet Et
    Afrikalı ve Arap sever kardeşlerim benim.Adamlar burda ona çarpıyo,öldürüyo,buna başka bişey oluyo,çocuğada çarpıp öldürüp ülkesine gidebilirdi. Ne işleri var burda ralli mi yapacan git ülkende yap.
    Cevapla
  • Tek 1 ay önce Şikayet Et
    Ben avrupa da 30 yıl araba kullandım zorlanmıyorum türkiye çok yerde araba kullanmayı boş ver yaya bile zor gidersin nerde deli manyaklar bizde nasıl ehliyet aldılar yada veren manyakları araba kullanmasına ehliyet veriyor
    Cevapla
  • Dede 1 ay önce Şikayet Et
    Ajanlar boş durmuyor silahtan daha etkili trafik
    Cevapla
  • oğuzhan mert 1 ay önce Şikayet Et
    sudan da somali de bizim stratejik ortaklarımız. geçmiş olsun
    Cevapla
  • memet 1 ay önce Şikayet Et
    devlet yediği ayazı unutmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek
İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi! Yeni GİK'te ilginç detay! Akşener iddiası