2 il birden korkutan deprem!

AFAD, Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli de Adıyaman’da 3,4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildiğini açıkladı.

GİRİŞ 19.03.2024 09:12 GÜNCELLEME 19.03.2024 09:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AFAD tarafından açıklanan verilere göre saat 07,43 sıralarında Balıkesir Dursunbey merkezli bir deprem meydana geldi. Yerin 7.02 kilometre altında gerçekleşen depremin büyüklüğü ise 3.8 olarak ölçüldü.

Deprem çevre illerden de hissedildi.

ADIYAMAN DA SALLANDI

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan verilere göre Adıyaman Çelikhan merkezli bir deprem meydana geldi. Alınan bilgilere göre saat 07.26 sıralarında meydana gelen depremin merkez üssü Karagöl - Çelikhan Adıyaman olarak belirlendi. Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan verilere göre depremin büyüklüğü 3.4 olarak hissedildi.

Deprem çevre illerde de hissedilirken herhangi bir zarara neden olmadı.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 1
  • fatima 1 ay önce Şikayet Et
    niye 11ile savaş bombası atacağını ve buda deprem etkisi yapacağını bilipte söylemediler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’