Settar Tanrıöğen'in son durumu nasıl! Rol arkadaşı açıkladı

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin kanaması geçirdikten sonra üç kez ameliyat geçirmişti. Rol arkadaşı, Ceren Yalazoğlu Karakoç, iki hafta önce taburcu olan meslektaşının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Settar Tanrıöğen'in son durumu nasıl! Rol arkadaşı açıkladı
Settar Tanrıöğen'in son durumu nasıl! Rol arkadaşı açıkladı
GİRİŞ 29.03.2024 22:23 GÜNCELLEME 29.03.2024 22:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ceren Yalazoğlu Karakoç, önceki gün Nişantaşı Citys’te görüntülendi. 

Settar Tanrıöğen'den kötü haber! Tam iyileşiyor derken gelen bilgi oldukça sarstıSettar Tanrıöğen'den kötü haber! Tam iyileşiyor derken gelen bilgi oldukça sarstı

"SETTAR ABİYİ GÖRMEYE GİTTİK"

Oyuncu, geçtiğimiz ocak ayında beyin kanaması geçirip uzun sürede hastanede tedavi gören rol arkadaşı Settar Tanrıöğen’in sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini açıkladı.

Karakoç şunları söyledi;

"Settar Abi'yle çalışmak kıymetli. Ondan çok şey öğrendim, öğrenmeye devam edeceğim. Sağlık durumu iyi. Hastaneden taburcu edildi, eve geçti. Tekrar işlerine dönmesini bekliyoruz. En son görmeye gittik ve sohbet ettik. Diziyi izlediğini, sete ziyarete geleceğini söyledi."

 

 

KAYNAK: MİLLİYET
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Nil 4 hafta önce Şikayet Et
    Ya çok geçmiş olsun iyileşip evine dönmesine sevindik allah baska dert vermesin inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu