CHP'ye geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi, Eşref Ziya Terzi'nin konserini iptal etti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, CHP’ye geçmesinin ardından ilk icraatını gerçekleştirdi. Önceden planlanmış olan Sanatçı Eşref Ziya Terzi konseri iptal edildi.

CHP'ye geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi, Eşref Ziya Terzi'nin konserini iptal etti!
CHP'ye geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi, Eşref Ziya Terzi'nin konserini iptal etti!
GİRİŞ 04.04.2024 00:19 GÜNCELLEME 04.04.2024 00:23
Bu Habere 166 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları netleşti. AK Parti Türkiye'deki birinci parti ünvanını ilk kez CHP'ye kaptırdı. AK Parti, yüzde 35,49 oy alırken CHP ise yüzde 37,47 oy almayı başardı.

Denizli’de 2004’te Nihat Zeybekci’nin başkan seçilmesiyle başlayan AK Parti yönetimi 2024 yerel seçimleriyle sona erdi. 2004 ve 2009’da Nihat Zeybekci, 2014 ve 2019’da da Osman Zolan AK Parti’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

GELİR GELMEZ KONSER İPTAL ETTİLER

2024 yerel seçimlerinde ise, Denizli'de CHP'nin adayı olan Bülent Nuri Çavuşoğlu yüzde 48,12 oy alarak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Çavuşoğlu'nun başkan seçilmesiyle ilk icraatı da belli oldu. 6 Nisan'da Denizli'de planlanan Eşref Ziya Terzi konseri, yeni yönetim daha mazbatasını bile almadan iptal edildi.

TERZİ KONSERİNİN İPTAL EDİLDİĞİNİ DUYURDU

Sanatçı Eşref Ziya Terzi konserinin iptal olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Terzi paylaşımında, "Denizli Konserimiz İptal edilmiştir. Dinleyicilerimize duyurulur" ifadeleri yer aldı.

Eşref Ziya Terzi'nin daha önceden planlanan konserinin, CHP'li belediye tarafından iptal edilmesi sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

 

KAYNAK: HABER7
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 166
  • İsyankar 3 hafta önce Şikayet Et
    Yerinde bir karar. Bunun Chp ile alakası var bilmiyom. Konser ayağıyla el altından akan paralara yazık. Demekki yeni yönetim böyle bir karar almış. Sonuçta denizlinin %48 ini almış ve seçilmiş bir insan.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Tarkan gelsin o para alıyormuş! yerseniz
    Cevapla
  • Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Yakında CHP'li sanatçılar la ihya oluruz
    Cevapla
  • Ayse 3 hafta önce Şikayet Et
    Bunlardan beklenirki beklenir.. Yazık
    Cevapla
  • Esra 3 hafta önce Şikayet Et
    Hiç şaşırmadım,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Tavuk etine ihracat sınırlaması getirildi
Türk donanmasına kritik güç: Füze sayısı iki katına çıkıyor