Erdoğan, Heniyye ile görüştü: Hesabını mutlaka verecek! İşte o anlar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile telefonla görüşüp, başsağlığı dileklerini iletti.

GİRİŞ 10.04.2024 21:00 GÜNCELLEME 11.04.2024 10:45
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

​İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Bir acı haber daha! Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu ve torunları hayatını kaybettiBir acı haber daha! Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu ve torunları hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniyye'ye üç çocuğu ve üç torununun İsrail saldırısında şehit olması nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti.



Heniyye'ye üç çocuğu ve üç torununun İsrail saldırısında şehit olması nedeniyle başsağlığı dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, İsrail'in, işlediği insanlık suçlarının hesabını hukuk önünde mutlaka vereceğini ifade etti.

 

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 95
  • Rrtt 2 hafta önce Şikayet Et
    Lanetliyorum
    Cevapla
  • 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu videoyu gazze üzerinden algı yapan chp yalakası erbakana ve kör muhibbanına gönderin
    Cevapla
  • Ülkem 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah cc sabrı cemil nasip etsin çok zor çok bu zalimlere kim dur diyecek bilmiyorum islam ülkele liderleri uyuyor saraylarında Türkiye hariç saraylarından Filistinli kardeşlerimizin katliamını seyrediyor maalesef böyle.
    Cevapla
  • Rahatsız 2 hafta önce Şikayet Et
    Oyun içinde oyun var çözmek imkansız.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Biz sadece konuşuruz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu