Bursa'da orman yangını

Bursa'nın Dağyenice Mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Yangın, ekiplerin 2 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı. Rüzgarın etkili olduğu bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

GİRİŞ 13.04.2024 18:03 GÜNCELLEME 13.04.2024 18:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Nilüfer ilçesi Dağyenice Mahallesi ile Osmangazi ilçesi Gökçeören Mahallesi yakınlarındaki ormanda, saat 15.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangını gören çevredekiler, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Rüzgarın da etkili olduğu bölgede, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 3 arazöz, 1 su tankeri, 2 ilk müdahale aracı ve 20 personelle müdahale edilen yangın, 2 saatte kontrol altına alındı. Ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeni de araştırılıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Çankırılı Şeref 2 hafta önce Şikayet Et
    CHP geldi yeni imar alanları lazım Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz zihniyet yakıyor memleketi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu