Kamyonetle otomobil çarpıştı! Kanlar içinde kalan adam yakınlarını aradı

Düzce’de iki aracın çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin yüzü kanlar içerisindeyken yakınlarını araması dikkat çekti. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

GİRİŞ 13.04.2024 23:52 GÜNCELLEME 14.04.2024 16:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, D-100 karayolu Altınpınar mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Şandan S. idaresindeki 34 HZ 5555 plakalı Ford marka otomobile aynı istikametten giden Vasip Ö. idaresindeki 81 ADL 159 plakalı kamyonet çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile otomobil bankete çıkıp takla atarken, kamyonet ise yol üzerinde devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı ile bölgeye çok sayıda sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

YÜZÜ KANLAR İÇİNDE KALAN ADAM SEDYEDE YAKINLARINI ARADI

Sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edilirken, kazada yaralanan kamyonet sürücüsü V.Ö.'nün kanlar içerisindeyken telefonla yakınlarını araması dikkat çekti.

Kazada her iki araçta bulunan toplam 6 kişi yaralanırken, yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kaza sebebiyle tek şeritten verilen yol araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • uzucu 2 hafta önce Şikayet Et
    Ayda 2800 kisi öllüyor kazadan ne sürücüler akilandi ne önlem aliniyor
    Cevapla
  • Haber7 okuru. 2 hafta önce Şikayet Et
    Teleferikten daha tehlikeli
    Cevapla
  • düzceli 2 hafta önce Şikayet Et
    düzcedeyim otobandan ambulans sesleri gelmeye başladı. Bayram tatili mi bela tatili mi belli değil. Sürücüler kurallara uymalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Bakan 'devrim niteliğinde' deyip duyurdu! Milyonları ilgilendiren hazırlık...
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!