Ağrı'da çocukları dövdüğü iddia edilen imam gözaltına alındı

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde öğrencilere şiddet uyguladığı iddia edilen imam, görevden uzaklaştırılarak gözaltına alındı.

Ağrı'da çocukları dövdüğü iddia edilen imam gözaltına alındı
Ağrı'da çocukları dövdüğü iddia edilen imam gözaltına alındı
GİRİŞ 18.04.2024 22:13 GÜNCELLEME 18.04.2024 22:14
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, "Diyadin ilçemizde görev yapan bir imamın çocuklarımıza şiddet uyguladığı iddia edilen görüntüler üzerine Diyadin Kaymakamlığımızca ivedilikle inceleme ve soruşturmaya başlanılmış olup, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu gereğince adı geçen imam-hatip görevden uzaklaştırılmış ve adli mercilerimizce gözaltına alınmıştır" denildi.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 23
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    imamın bu mevsimde öğrenci ile ne işi olabilir, muhtemelen meslektaşımıza komplo kurulmuştur, zaten diyanet işleri başkanlığı personeli sahipsiz, vurun abalıya misali....
    Cevapla
  • molla 1 hafta önce Şikayet Et
    "Eti senin kemiği benim" anlayışı ile biz yetiştik, okuduk, öğretmen ve emekli olduk...çocuklarınızı öyle şımarttınız ki gelecekte bir işe yaramayacaklar yazık.
    Cevapla
  • wqx 1 hafta önce Şikayet Et
    iddia değil görüntü var işkence ediyor. İmam değil imansız
    Cevapla
  • cahit 1 hafta önce Şikayet Et
    Terbiyesiz saygısız ahlaksız nesiller yetiştirmek için elimiz den geleni yapıyoruz Öğretmen dokunamıyor dokunsa tüm sülale başına yığılıp linç ediliyor hoca dokunamıyor anne baba dokunamıyor sonuç en yakını nı dahi koyun keser gibi kesebilen nesiller yetiştiriyoruz
    Cevapla
  • murat 1 hafta önce Şikayet Et
    Çocuklarımızı ilahlaştırdığımız için onlara dokunanı yakıyoruz. Amirlerde fırsat ellerine geçti imamı en ağır şekilde cezalandırmak gerek hatta vatandaşlıktan bile atalım .Beyler imamlar ,öğretmenler çocukların düşmanı değil onları kendi çocuklarından bile daha kıymetli sayarlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama