Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar

Meteorolojiden çok sayıda il için son dakika uyarısı geldi. Hafta sonu hava yurdun büyük bölümünde yağış bekleniyor. Hava sıcaklıkları yağışla birlikte 4-5 derece civarlarında düşecek.

GİRİŞ 19.04.2024 17:41 GÜNCELLEME 19.04.2024 17:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta sonu yağışla birlikte 4-5 derece azalması, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde kalmaya devam etmesi bekleniyor.

Yarın yurdun iç ve batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Akdeniz'in batısı, Ege Bölgesi ile Marmara'da yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Ayrıca iç kesimlerde toz taşınımı hadisesi görülecek.

Pazar günü ise Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Marmara'nın kuzeybatısı ile güneydoğusu, Kıyı Ege ile Orta ve Batı Karadeniz'in kıyı kesimleri yağışlı geçecek. Yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Hafta sonu günün en yüksek sıcaklık değerlerinin Ankara'da 20, İstanbul'da 18, İzmir'de 21, Antalya'dac 22, Adana ve Diyarbakır'da 26, Erzurum'da 17 derece civarlarına düşmesi bekleniyor.

45 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Kuvvetli yağış beklenen, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Manisa, Tekirdağ, Yalova, kuvvetli yağış ve fırtına beklenen, Antalya, Burdur, Denizli, Isparta, Kütahya, Muğla, kuvvetli rüzgar beklenen, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Bolu, Çankırı, Çorum, Eskişehir, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Karabük ve Düzce için "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.



TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU







Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Vatandas 1 hafta önce Şikayet Et
    Aklını kullanan neden yagmadigini anlar ama aklınızı kullanın Allah aşkına aklınızı kullanın yoksa ahiretinizi kaybedersiniz
    Cevapla
  • kozaklı55 1 hafta önce Şikayet Et
    vatandaş!... Ne dersun?
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Deprem için çabalıyorlar gibi Allah kendi başlarına verdirsin
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Niye kine kim engelleyebilir uykun gelince bir göz kapaklarına bile gücümüz etmezken Allahın rahmetine kim engel olabilir, bu tür yaklaşımlar imandan eder insanı rabbim dilerse ol der olu verir gerisi yalan dolan
    Cevapla
  • heryer 1461 1 hafta önce Şikayet Et
    Kim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı