AK Parti'den son dakika Cumhurbaşkanlığı sistemi açıklaması

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin, "Sistem sayesinde işleyiş hızlandı eksikler varsa giderilir." açıklamasında bulundu.

AK Parti'den son dakika Cumhurbaşkanlığı sistemi açıklaması
AK Parti'den son dakika Cumhurbaşkanlığı sistemi açıklaması
GİRİŞ 24.04.2024 13:02 GÜNCELLEME 24.04.2024 13:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, NTV ekibinden Özgür Akbaş'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. 

Yeni anayasanın toplumun her kesimini kapsayacağını belirten Güler, "Parlamenter sisteme dönüş olur mu?" sorusuna da, "Sistem sayesinde işleyiş hızlandı eksikler varsa giderilir." şeklinde yanıt verdi.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Sistem basit Muhtarlık ve Vekillikleri kaldıralım Sistemi Valiler üzerinden Yardımcılarına tüm kamu ve özel kuruluşları ,vatandaşın taleplerinden Merkeze karşı sorumlu tutalım . Devletimiz Milletimizle elele daha da güçlenecektir.
    Cevapla
  • miroglu 1 hafta önce Şikayet Et
    yerel seçimlerde de en çok oyu alan belediye başkanı seçiliyor Cumhur başkanlığı seçimin de en çok oynanan cumhurbaşkanı seçilsin
    Cevapla
  • Yasin GÜÇLÜ 1 hafta önce Şikayet Et
    Memleketteki hain leride etkisiz kilacak bir sistem kursaniz da çok daha iyi olsa..
    Cevapla
  • cevdet 1 hafta önce Şikayet Et
    Sistemi acilen revize etmeniz gerekir 50+1 in gereği yok ha koalisyon ha şu andaki sistem ne farkı var.En çok oyu alan parti genel başkanı cumhurbaşkanı olmalı.
    Cevapla
  • Mizah 1 hafta önce Şikayet Et
    Nasıl olacak insanlar yine farklı partilerde birleşip çok oy toplamaya çalışacak yine ittifaklar olacak. Söylediğinin ne kadar saçma olduğunu anlıyor musun ? Zaten en çok oy alan iki parti yeniden seçime gidiyor. Gayet makul.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu sistem iyi fakat yeni olduğu için biraz ugulamada sıkıntılar var, iyileştirmeler tıkanıklığın olduğu yerlerde yapılabilir. Parlamenter sistem çok kötü umarım bu sistem daha da geliştirilerek hızlanır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!