TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan şehit askerler için taziye mesajı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ensar Enes Ertaş ve Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen için başsağlığı mesajı yayınladı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan şehit askerler için taziye mesajı
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan şehit askerler için taziye mesajı
GİRİŞ 30.04.2024 23:30 GÜNCELLEME 30.04.2024 23:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şırnak'ta şehit olan kahraman jandarmalarımız Mustafa Şen ve Ensar Enes Ertaş'a Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Mekanları cennet olsun." ifadelerini kullandı.

 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Ben şahsım adına bu müslüman memleket'imde iğdam istiyorum ama bir an önce çünkü kimselere ğüç kuvvet yetmiyor kanunlarımız caydırıcılığı yok yok yok selamünaleyküm
    Cevapla
  • Musi 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Ailesinede sabırlar diliyorum
    Cevapla
  • Fatih 2 hafta önce Şikayet Et
    İdam istiyoruz. Gerisi trasssss
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan kesin çözüm için talimatı verdi! Türkiye gündeminden düşecek...
Selçuk Bayraktar'dan İran'daki helikopter kazasıyla ilgili son dakika açıklaması!