Halil Falyalı'nın en yakınındaki isimdi! Hollanda'da öldürüldü...
Hollanda'da, 2022'de KKTC'de uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Halil Falyalı'nın muhasebecisi olduğu iddia edilen Cemil Önal'ın, düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybettiği öne sürüldü.

2022 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Halil Falyalı'nın muhasebecisi olduğu iddia edilen Cemil Önal'ın, Hollanda'da düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybettiği öne sürüldü.
POLİS SİLAHLI SALDIRIYI DOĞRULADI
Önal'a, Türklerin yoğun olarak yaşadığı Den Haag şehrinde bulunan bir otelin terasında silahlı saldırı düzenlendiği iddia edildi. Otelde düzenlenen silahlı saldırıyı doğrulayan polis, saldırının yerel saatler 17.45 sıralarında yapıldığını belirterek, saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığını ifade etti. Ölen kişinin kimliği hakkında bilgi paylaşmayan polis, görgü tanıklarının bilgi vermesi çağrısında bulundu.
FALYALI'NIN FİNANSAL İŞLERİNİ YÖNETİYORDU
Önal, Halil Falyalı'nın finansal işlerini yöneten kilit isimlerden biri olarak bilinen ve muhasebecisi olduğu ileri sürülen Önal, Falyalı cinayetinden sonra şüpheli sıfatıyla aranmaya başlanmış ancak yurt dışına kaçtığı tespit edilmişti.
Aralık 2023'te Hollanda'da yakalanan Önal, Türkiye'ye iade edilmemiş ve Hollanda'da yargılanmaya başlamıştı. Önal, Hollanda ve ABD istihbaratına verdiği 120 sayfalık ifade sonrası serbest bırakılmıştı.
-
Selime Hollanda'dan 2 ay önce Şikayet EtHollanda polisi onal i korusa ne korumasa ne?Hollanda polisi kendi adamlarini koruyamiyor kalsin Turkiyedden gelen bir katili korusun.Kaset ,santaj hepsi uydurna.Turkiye cumhuriyeti o kadar alcak mi kendini yer alti dunyasindan para rusvet alip rezil edecek halaka dunyaya kendini?Hem Turkiyede iken onal orda da Turkiye birsey yapacak olsa yapardi onal’a.Bu yeralti dunyasi hesaplasmasiBeğen
-
Siyah Toprak 2 ay önce Şikayet EtBatı ve USA toprak altında korumaya devam ediyor.Beğen
-
burhan 2 ay önce Şikayet EtNeden acaba? acaba hangi siyasilerin kirli işlerini biliyordu?Beğen