Abdullah Gül'ü böyle görmüş müydünüz?

Çeşitli programlara katılmak için Ankara'dan İstanbul'a karayoluyla giden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde TEM otoyolundaki bir dinlenme tesisinde mola verdi.

GİRİŞ 12.10.2012 13:25 GÜNCELLEME 12.10.2012 13:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tesiste mola veren bir grup turist ile vatandaşlar Gül'e büyük ilgi gösterdi.

Tarabya Köşkü'nde Birleşik Krallık İçişleri, Dışişleri, Adalet eski Bakanı ve Milletvekili Jack Straw'a Cumhuriyet Nişanı Tevcih töreni ile Türk Konseyi binasındaki Türk Konseyi Bayrak Çekme Töreni'ne katılacak olan Abdullah Gül, Ankara'dan karayoluyla İstanbul'a hareket etti. Cumhurbaşkanı'nın geçtiği güzergahta polis ve jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.

Gül, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde TEM Otoyolu'nda ki Sasa Tesisleri'nde mola verdi. Gül, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu tarafından karşılandı. Sapanca Gölü kıyısındaki tesiste bir süre dinlenen ve çay içen Gül'e tesiste mola veren bir grup turist ile vatandaşlar ilgi gösterdi. Çevik kuvvet de tesis çevresinde güvenlik önlemi aldı. Abdullah Gül'e lavaş ikram edildi.

Yaklaşık yarım saat tesiste dinlenen Gül, tesisten ayrılışı sırasında kendisine selem veren turistlere "İyi yolculuklar" diye cevap verdi. Bir kadın mimar da Gül'e eşi Hayrunnisa Gül'ün görmesi için uyguladıkları projelerin bulunduğu bir kitapçık verdi.

Gül, daha sonra tesislerden ayrılarak İstanbul'a hareket etti.

Abdullah Gül'ün geçişi sırasında TEM otoyolunun Kocaeli bölümünde de yoğun güvenlik önlemleri alındı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • hakanasil 11 yıl önce Şikayet Et
    maşALLAH insan gurur duyuyor. tebrik ederim. ne güzel görüntüler. gönül isterki memlekette terör olmasın ve liderler rahat rahat gezip halkın içinde olsunlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar