İşte doğalgazdan zehirlenen 5 Afgan'ın kimliği

Zeytinburnu'nda karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 5 Afgan'ın kimliği netleşti. İşte ölen şahısların isimleri:

İşte doğalgazdan zehirlenen 5 Afgan'ın kimliği
İşte doğalgazdan zehirlenen 5 Afgan'ın kimliği
GİRİŞ 02.01.2013 14:05 GÜNCELLEME 02.01.2013 14:05

Ziya Gökalp Mahallesi 47/5 Sokak 1 numarada bulunan apartmanın bodrum katında dün akşam Afganistan uyruklu 5 kişinin cesedi bulundu. Polis, itfaiye ve İGDAŞ görevlilerinin yaptığı ilk incelemeye göre, şahısların karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirlendi. İGDAŞ tarafından yapılan yazılı açıklamada da “Zehirlenmeye şofbenin bacasından sızan karbonmonoksit gazının sebep olduğu tahmin edilmektedir.” denildi.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ NETLEŞTİ

Olayla ilgili başlatılan soruşturma neticesinde hayatını kaybeden Afgan uyruklu şahısların kimlikleri de tespit edildi. Cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Nagibullah Walizade ile Muhabullah Alim'in, Enaiatullah Saifullah ile de Khudaibird Saifullah'ın kardeş olduğu öğrenildi. Soorash Vahab'ın cenazesi de diğerleri gibi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. 5 kişinin hayatını kaybettiği evi Enaiatullah ve Khudaibird Saifullah kardeşlerin kiraladığı, diğer şahısların misafir olarak yanlarına geldiği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye gizli tutuyor, dengeler değişecek! Ankara, Batı ve İran'ın elini kolunu bağladı
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...