Ebru Gündeş'in acı günü! Annesi Müjgan Bilgin'in ölüm nedeni...

Türk müziğinin sevilen isimleri arasında yer alan Ebru Gündeş'in annesi vefat etti. Ebru Gündeş, aldığı acı haberle yasa boğuldu. Ebru Gündeş'in 73 yaşında hayata veda eden annesi Müjgan Bilgin'in ölüm nedeni de belli oldu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Ebru Gündeş'in acı günü! Annesi Müjgan Bilgin'in ölüm nedeni...
Ebru Gündeş'in acı günü! Annesi Müjgan Bilgin'in ölüm nedeni...
GİRİŞ 29.07.2022 14:22 GÜNCELLEME 29.07.2022 14:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

1993'ten beri müzik sektöründe aktif olarak çalışan ve Arabesk ve Fantezi müziğin temsilcileri arasında yer alan Ebru Gündeş'in annesi hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcıyı yasa boğan vefatın nedeni açıklandı. 

Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Bilgin 24 Temmuz'da hayata veda etti. Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Gündeş, annesinin vefat haberi ile sarsıldı.

Ebru Gündeş ve annesi Müjgan Bilgin

MÜJGAN BİLGİN'İN ÖLÜM NEDENİ

Ebru Gündeş'in 73 yaşında vefat eden annesi Müjgan Bilgin'in ölüm nedeni, yaşadığı apartman yönetimi tarafından açıklandı. Alınan bilgiye göre Bilgin'in ölüm nedeni koronavirüs. 

Ebru Gündeş

CUMHURBAŞKANI'NDAN TAZİYE TELEFONU

Ebru Gündeş'in annesini kaybettiğine ilişkin bilgiyi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ünlü şarkıcıya telefon ile aradı. Erdoğan, telefon görüşmesinde, Ebru Gündeş'e taziye mesajı ve başsağlığı dileklerini iletti. 

CENAZE NAMAZI 25 TEMMUZ'DA

Edinilen bilgiye göre, Müjgan Bilgin'in cenaze namazı Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak. Ardından Zincirlikuyu Mezarlığı2nda toprağa verilecek. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • diloşismailyk 3 ay önce Şikayet Et
    Ebru gündeşin şarkılarını beğeniyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...