Seren Serengil'in ekonomi yorumları tiye alındı! "En kötü ev kirası 50 bin TL..."

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Seren Serengil, ekonomi ve ev kiraları hakkında yaptığı yorumla sosyal medyada alay konusu haline geldi.

Seren Serengil'in ekonomi yorumları tiye alındı! "En kötü ev kirası 50 bin TL..."
Seren Serengil'in ekonomi yorumları tiye alındı! "En kötü ev kirası 50 bin TL..."
GİRİŞ 11.10.2022 18:03 GÜNCELLEME 11.10.2022 18:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Seren Serengil, bu kez ekonomik durum ve ev kiraları hakkında yaptığı yorumla öne çıktı. Ev kiralarının 50-100 bin TL arasında değiştiğini; kötü evlerin 50 bin TL olduğunu iddia eden Serengil'e sosyal medyadan tepki yağdı. İnternet kullanıcıları "Biz hangi evrende yaşıyoruz?" sözleriyle sitem etti.

"EN KÖTÜ EVLER 50 BİN TL"

Söylemezsem Olmaz programının sunucu ve yorumcularından Bircan Bali ve Seren Serengil, son bölümde ekonomik gidişatı ele aldı. Ulaşım masraflarının benzin kaynaklı arttığını söyleyen Bali, devamında kira fiyatlarına değindi. Serengil de kira fiyatları hakkında şöyle konuştu:

"Bir şey söyleyeceğim, en normal kiralar 100 bin liradan, 80 bin liradan falan başlıyor yani… En kötü evler 50 bin lira. Yani 10 bin liraya kira yok"

YARDIMCI KADINA 15 BİN TL

Ekonomi üzerinden ikilinin konuşması devam ederken Bircan Bali bu kez yardımcı kadın piyasasına değindi.

Bircan Bali

Ev işleriyle ilgilenebilecek birini bulamadığını söyleyen Bali, "Ne çok fahiş biliyor musun? Yardımcı fiyatları. Temizlik için. Asla karaborsa yok. Bulamıyorsun zaten" diye konuştu.

Serengil de yardımcı kadına yapılan harcamanın 15 bin TL tutarında olduğunu savundu. Ünlü ismin ekonomi üzerindeki bu yorumları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kullanıcılar, Serengil'e tepki gösterirken; kira ve yardımcı kadına yönelik yorumları tiye alındı. İşte, o tepkilerden bazıları!

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 13
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışında böyle bunlar ülkeleri katıştırmış nekadar çok gidiyorlarsa
    Cevapla
  • HAKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    TV kanalları sadece işi dedikodu goygoy olan bu kadınlara bir yıl iş vermese ne güzel olurdu gerçek hayatı bir ögrensinler
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    siz bunlar tv bos bos konustu diye akilli zeki mi sanirsiniz laf olsun diye bos bos konusur ve o konusma icin para alir villa super lusk yerler bu dedigi para var belki fazla cok yerde kira 500 lira tabi evler eski belki daha az olan var orta siif yada iyi evler bes on lira olan cok yer var bu ne cekiyor dunya haberi yok
    Cevapla
  • Mustafa Gürbüz 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlar kendi dünyasında yaşıyorlar, bize ne sizin kiranızdan bakıcı aylığınızdan bunların programlarını izlemiyorum.Söylemezsez daha iyi olurdu
    Cevapla
  • Dibinibulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden Yugoslavya zamanında sikilaçi isimli golcü vardı.Akşamdan sabaha kadar sikilaçi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı