Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu arasında büyük kriz! Sahnede attığı kahkaha tansiyonu tırmandırdı

Uraz Kaygılaroğlu ve Cem Yılmaz arasında ipler gerildi. Ödül törenine damga vuran diyalog sosyal medyada geniş ölçüde yer buldu. Uraz Kaygılaroğlu kendisini dinlemeyip gülen Cem Yılmaz'ı affetmedi.

GİRİŞ 07.12.2022 14:19 GÜNCELLEME 07.12.2022 14:19
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Uraz Kaygılaroğlu bir ödül töreninde Cem Yılmaz'ın elinden ödülünü aldı. Ödülünü aldıktan sonra konuşma yapan Uraz Kaygılaroğlu, kendisini dinlemeyen ve gülen Cem Yılmaz'a sert tepki gösterdi. 

Uraz Kaygılaroğlu, GQ Türkiye'nin Men of the Year Ödülleri kapsamında 'Yılın oyuncusu' ödülünü almak üzere Cem Yılmaz tarafından sahneye davet edildi. Kaygılaroğlu'nu kahkahalar içinde sahneye çağıran Cem Yılmaz, ödülü teslim ettikten sonra da gülmesine devam etti.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir ve nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu oynadığı diziler...Uraz Kaygılaroğlu kimdir ve nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu oynadığı diziler...

URAZ KAYGILAROĞLU'NDAN TEPKİ

Ödülü aldıktan sonra konuşma yapan Uraz Kaygılaroğlu "Çok teşekkür ediyorum. Çok kıymetli bir ödül benim için. Zor birkaç gün geçirdik ailece. Hepimiz için zor oldu. Günlük hayatımda birçok üzüldüğüm, takıldığım, canımı sıkan, korktuğum şeyler çok anlamsızlaştı." ifadelerini kullandı.

Uraz Kaygılaroğlu sözlerine devam ederken Cem Yılmaz da arkadan gülmeye devam etti. Bunun üzerine sinirlenen oyuncu Kaygılaroğlu, sözünü keserek Cem Yılmaz'a döndü ve "Ciddi bir şey anlatıyorum" sözlerini lütfen diyerek birkaç kez tekrar etti. 

Uraz Kaygılaroğlu

ESKİ EŞİ ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten'in de içinde yer aldığı tiyatro ekibi feci bir kaza geçirmişti. Kazada birçok ünlü isim yaralanmış birçok isim ise hayatını kaybetmişti. 

Cem Yılmaz

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 59
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin ne hayini bittti nede soytarısı
    Cevapla
  • izleyici 1 yıl önce Şikayet Et
    Tiyatro ve şovmenlik yapanlar için eski türkçede ki tabir harika'' Soytarı''. Sanat mı soytarılık ,soytarılık mı sanatla yer değiştirmiş?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Em yılmaza haddini bildiren biri çıktı Helal olsum uraz
    Cevapla
  • B gz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahneden yapılan belden aşağı espirilerle bu kadar çok Gülen ahlaksız olursa böyle soytarılar çıkar
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok kötü Bozmuş helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar