İçişleri'nden Zaman'daki habere sert yalanlama

Zaman Gazetesi’nde yayınlanan "Üniversite Öğrencilerine Büyük Gözaltı" başlıklı haberle ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

İçişleri'nden Zaman'daki habere sert yalanlama
İçişleri'nden Zaman'daki habere sert yalanlama
GİRİŞ 05.01.2015 15:53 GÜNCELLEME 05.01.2015 15:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakan Efkan Ala'nın haberde iddia edildiği gibi 'gözaltı' talimatı olmadığı ifade edilen açıklamada, haber 'siyasi istikrarı bozma çabasında olanların üniversite gençliği üzerinden yürütmeye çalıştığı bir provokasyon' olarak nitelendi.

İçişleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Zaman Gazetesi’nin 05.01.2015 tarihli “Üniversite Öğrencilerine Büyük Gözaltı” başlıklı haberi, ülkemizin siyasi istikrarını bozma çabasında olanların üniversite gençliği üzerinden yürütmeye çalıştığı bir provokasyondur.
 
Sayın Bakanımızın böyle bir talimatı bulunmamaktadır.
 
Bahsi geçen bu haber de yürütülen kara propagandanın bir parçası olup bütün yönleriyle yalan, hayal ürünü ve iftiradan ibarettir. 
 
Kamuoyunun bilgisine sunulur."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • SUSTURULMUŞLAR 9 yıl önce Şikayet Et
    Bumu sizin susmuş haliniz..Bunu medyaya darbe..
    Cevapla
  • Ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir müslüman zina edebilir hatta başka günahlarda işleyebilir ama asla yalan söyleyemez. Hadisle sabittir ki yalan söyleyen bizden değildir buyurmuştur Allah Resulu...
    Cevapla
  • AHLAKSIZLAR 9 yıl önce Şikayet Et
    Zerre kadar ahlakı olan bir kesim 24 saat olumsuz haber üretmez. Bu memlekette hiç mi güzel şeyler olmuyor? Bir zamanlar içinde bulunduğum bir camiadan iğreniyorum. Yazıklar olsun size ve haram olsun kazandırdığım her kuruş.İhanetin tam merkezindesiniz ve şifreniz çözüldü. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Sizin kökünüz kazınacak. Bu son çırpınışınız. Her çırpınışınızda bataklığa daha da saplanıyorsunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi işgalci İsrail'i derinden vurdu: Bu işe başka ülkeler de bulaşırsa...
Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu