Akdağ: Tüm dünyaya millet olmayı gösterdik

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, askeri darbe girişiminin ardından Türkiye'nin, tüm dünyaya kenetlenmeyi ve millet olmayı gösterdiğini söyledi.

GİRİŞ 07.08.2016 17:17 GÜNCELLEME 08.08.2016 06:50

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, çeşitli temaslarda bulunmak ve ‘Demokrasi ve Şehitler’ mitingine katılmak üzere öğleden sonra Şanlıurfa'ya geldi. Beraberinde milletvekilleri ile kente gelen Bakan Akdağ ilk olarak Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'yı ziyaret etti. Şeref defterini imzaladığı valilikte kente ilişkin brifing alan Bakan Akdağ, kentte sağlık alanında yaşanan personel sıkıntılarını yeni atamalarla gidereceklerini ifade etti.

Türkiye'nin 15 Temmuz askeri darbe girişiminin ardından vatan ve bayrak için kenetlendiğini dile getiren Bakan Akdağ şöyle dedi:

"Bugün bütün Türkiye ayakta. Bugün bütün Türkiye 15 Temmuz’da olduğu gibi ayakta.  Aslında bu bir milletin şahlanışı, bir milletin ayağa kalkışı, bir milletin dostuna da düşmanına da 'millet nasıl olunur, sıkıntılı günlerde millet nasıl kenetlenir, millet nasıl aralarındaki bütün ihtilafları unutur ve kendi hedefine kilitlenir' bunu gösterdiğimiz dönemlerdeyiz. İnşallah bugün bütün Türkiye tek ses, tek yürek, tek nefes olarak bir araya geleceğiz. Allah’ın izniyle önümüzde güzel günler olacak. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın."

Bakan Akdağ, Valiliğin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi de ziyaret etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunan basını: Fatih Terim kovuluyor!
Hamas uyardı: İsrail'in saldırıları müzakereleri boşa çıkaracak