Erdoğan Unakıtan'ın kabri başında Kur'an okudu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, hayatını kaybeden Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan’ın kabrine toprak attığı ve Kur’an-ı Kerim okuduğu öğrenildi.

Erdoğan Unakıtan'ın kabri başında Kur'an okudu
Erdoğan Unakıtan'ın kabri başında Kur'an okudu
GİRİŞ 13.10.2016 17:08 GÜNCELLEME 13.10.2016 17:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

70 yaşında hayatını kaybeden Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan için Süleymaniye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.Cenaze namazının ardından Unakıtan'ın naaşı,Süleymaniye Külliyesi'nde toprağa verildi.

Unakıtan'ın tabutunu omuzlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, defin işlemi sırasında ise Unakıtan'ın kabrine toprak attığı ve Kur'an-ı Kerim okuduğu öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • fatih çetindil 7 yıl önce Şikayet Et
    işte biz seni bu yüzden çok seviyoruz halkın ve hakkın adamı...
    Cevapla
  • KÜRT GFB 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte seni bu yüzden istemiyorlar reis.....Yemin Ederimki Seni ALLAH rızası için seviyoruz.......Zikir sahiplerine soruyoruz seni işaret ediyorlar REİS o yüzden OYUMUZ sana Reis....ALLAH rızası için ve İSLAM için seviyoruz seni REİS....düşman oku hep seni gösteriyor REİS bu yüzden yanındayız......
    Cevapla
  • NurYolu 7 yıl önce Şikayet Et
    işde vefa budur demekki neymiş pazara kadar deyil mezara kadar eski bakanları ve ağbeylerini mezarına kadar yanlız bırakmadı ve başında kur'an okudu reis biz seni işde bu vefandan dolayı seviyoruz sen ülkene milletine dostlarına ailene vefalısın rabbim yar ve yardımcın olsun
    Cevapla
  • ÇILGIN TÜRKLER 7 yıl önce Şikayet Et
    Amiin amiin amiin inşaallah. Herkese hayırlı CUMALAR .:))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gelecek Partisi'nde restleşmeler! Davutoğlu'ndan ilginç çıkış: Şimdiden ilan etti
Kavgayı ayıran polis memuruna kafa attı