Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan beklenmedik ayrılık! Yeni sezonda olmayacak

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan flaş ayrılık haberi geldi. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Deniz Çakır'ın dizinin kadrosundan çıkarıldığı iddia edildi. Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın kararıyla yaşanan ayrılık sonrasında yeni isim arayışına girildiği söyleniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan beklenmedik ayrılık! Yeni sezonda olmayacak
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan beklenmedik ayrılık! Yeni sezonda olmayacak
GİRİŞ 16.08.2018 13:14 GÜNCELLEME 16.08.2018 13:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

3 sezondur zirveden inmeyen ve kemik izleyici kitlesi ile yola devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusu Deniz Çakır ile yolları ayıracağı gündeme bomba gibi düştü. Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca ile başrolü paylaşan Çakır'ın fişini çeken isim ise dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz oldu. Hızır Çakır'ın eşi Meryem rolü ile 3 sezondur seyirci karşısına geçen Deniz Çakır'ın ayrılığının nedeni hareketli özel yaşamı olarak gösteriliyor. Henüz net bir açıklama gelmezken, Çakır'ın yerine başrol arayışında olunduğu bilgileri verildi. Peki, Deniz Çakır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılıyor mu? İşte, detaylar...

 

YENİ SEZON TANITIMINDA YER ALMADI

Sık sık özel yaşamı ile gündeme gelen Deniz Çakır'ın alkollü görüntülerinin ve sergilediği tutumun bu ayrılığa neden olduğu söyleniyor. Ayrılık kararını alan Raci Şaşmaz'ın yeni sezon için yeni isimlerle görüştüğü gelen bilgiler arasında. Özel yaşamı işinden olmasına neden olan Deniz Çakır'ın Eylül ayında ekrana gelecek yeni sezon tanıtımlarında yer almaması da ayrılığı doğrulamış oldu. Ayrıca Raci Şaşmaz'ın ayrılığa ilişkin özel bir açıklama yapacağı öğrenildi. 

"OLGUN VE DENİZLE VEDALAŞTIK.."

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yapımcılarından Bahadır Özdemir söz konusu olan ayrılığı doğruladı. Sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak şu sözlere yer verdi;

"Ayrılık vakti... Deniz ile vedalaştık. Olgunla da. Çok kıymetli oyuncularla çalıştık bugüne kadar. Yaptığımız işin zor yönlerinden biri bu ayrılıklardır. 
Yeni öykülere yelken açmak zamanı şimdi. 
Eminim Deniz ve Olgun yeni maceralarında çok başarılı olacaktır. Yeniden bilikte olmak da kısmet işi... Umarım yollarımız yeniden kesişir..."

YORUMLAR 7
  • Nermin 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimsesiz de Meryem de dizinin olmazsa olmazlari.
    Cevapla
  • Ceren 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence zaten insallah dizi final olur 2. Bolum sonra
    Cevapla
  • Kerem 5 yıl önce Şikayet Et
    meryem dizinin olmazsa olmazı zaten ilyasında kendi sosyal hesabında paylaştığı gibi ancak 4 bölüm biter meryemsiz..
    Cevapla
  • hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimsesiz çıkmasa iyi olur
    Cevapla
  • avrupa 5 yıl önce Şikayet Et
    artik yeni yapimlarda daha dikkatli secimler yaparsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!