Müge Anlı ile Tatlı Sert'in başlamasını bekleyenler için umutlandıracak açıklama...

Kayıp, ölüm ve suç gibi vakaların perde arkasını aydınlatan Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Korona Virüsü engeline takılmasından ötürü televizyon ekranlarından uzak kalan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm yayın tarihi nedir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in başlamasını bekleyenler için umutlandıracak açıklama...
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in başlamasını bekleyenler için umutlandıracak açıklama...
GİRİŞ 20.04.2020 11:04 GÜNCELLEME 20.04.2020 11:04
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Ardında soru işaretleri bırakan çeşitli olayların bilinmeyen yüzünü açığa çıkaran Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yapımcısı tarafından izleyenleri yakından ilgilendirecek açıklamalar geldi. Korona Virüsü'nden korunmak için tedbiri elden bırakmayıp yayın hayatına geçici bir süreliğine ara veren Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Medya gündeminde "50 kişi tazminatsız işten çıkarıldı" yönünde ileri sürülen iddialara da şirket kanadından açıklık getirilmesinin akabinde Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm yayın tarihi konusunda müjdeli haber verildi.

 "50 kişi tazminatsız işten çıkarıldı" şeklinde ortaya atılan iddia üzerine Medya Tava’ya açıklamalar gerçekleştiren Mavi Klaket Yapım yönetimi hiçbir şekilde gerçekliği yansıtmadığının özellikle altını çizerek yalanladı. Söz konusu açıklamada, "Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinde 61 kişi çalışıyor. Haber ekibi ve istihbarat ekibi evde çalışıyor. Montaj ekibi burada. Koronavirüs nedeniyle geçici bir süre yayına ara verdik. Bunlar aslı astarı olmayan haberler. Çalışanlarımız bile biliyor böyle bir şey olmadığını ve bizi arayıp sormuyorlar. SGK çıkışları yapılmadı, maaş alamama durumu yok. Müge Anlı ile Tatlı Sert gibi bir programda 50 kişinin işine son verilmesi söz konusu olabilir mi?" sözlerini kaydetti.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT NE ZAMAN BAŞLAYACAK? YAPIMCISI DUYURDU...

Tüm bunların yanı sıra yapım şirketi, Korona Virüsü ile mücadele kapsamında çekimleri iptal edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünün Pazartesi günü canlı yayınla yeniden ekrana dönebileceğini de belirterek tutkunlarının yüzünü güldürdü.

 

 

YORUMLAR 98
  • Fatii 4 yıl önce Şikayet Et
    Müge anlının programı favorim sensin yeni bölümleri bekliyoruz
    Cevapla
  • hüseyin karahan 4 yıl önce Şikayet Et
    pazartesi günü başlayacak diye okudum fakat eskileri izlenmekte ben 10 seneye yakındır programı devamlı dışarıda çok acil olmaz sa izliyorum başka yayınları kaldırsınlar çok daha iyi olur teşekkür ediyorum izlemek için bekliyorum yenilerini
    Cevapla
  • Aysun 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben çok sevindim Müge Anlı yı çok seviyorum onsuz zaman geçmiyor iyiki Mügemiz var
    Cevapla
  • Nurgül Karadeniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben cok sevindim mügenin, yeniden başlayacağına onu Allah annesine veevladına, bağışlasın herkesin yüzünü güldürüyor Allah da onu güldürsün
    Cevapla
  • Hayal 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten evde yiz vakit geçmiyor birde müge anlı programı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak