Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180.bölüm fragmanı: Aman vermeyecek! Teker teker iflahını kesecek

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.son bölümde; Can evinden vurulan Çakırbeyliler'in yüreği yangın yerine dönmüştür. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Hayriye'nin son nefesini vererek ruhunu teslim etmesi kabuk bağlayan yaralarını tekrardan deşip kanatmıştır. Doğan'ın dönüşüyle hasımların hareket alanının kısıtlanıp eli ayağına dolanmalarıyla beraber Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 27.01.2021 09:40 GÜNCELLEME 27.01.2021 12:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır, hem en yakın arkadaşının kılına bile zarar gelmemesi için çırpınıp dururken hem de kalleşlik yapanın kim olduğunu deşifre edebilmek üzere hummalı bir çalışma yürütürken aldığı talihsiz haberle yerle bir olur. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179.son bölümde; Çakırbeyli hanesinin direği olarak nitelendirilen Hayriye'nin yaşam savaşını yitirmesi başta Hızır olmak üzere herkese psikolojik bir travma yaşatarak elemin ve ızdırabın en büyüğünü çekmelerine sebebiyet verdi. 

Kuruluş Osman'a bambaşka renk katacak transfer! Göze çarpan oyuncu dev ekibin parçası olacak

Mucize Doktor'da kriz çıkaracak ayrılık! O ismin gideceğini öğrenenler isyan bayrağını çekti

Derin sarsıntının etkisiyle kendini yeniden toparlamakta bir hayli zorlansa da içeride gizli işler çeviren köstebeğin kıskıvrak yakalayabilmek için varını yoğunu ortaya koyup kademe kademe emeline ulaşmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180.bölüm fragmanı bekleniyor. Korkmazlar, Çakırbeyliler'in ayak bağı olarak faaliyetlerini güçleştiren eylemlerde bulunmaya devam ederken beklenmedik bir zaman diliminde Doğan'ın gelişiyle ne yapacağını bilemez hale gelirlerken, Alpaslan'ın gücüne güç katmasında yardımcı olarak işini kolaylaştırmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 180.BÖLÜM FRAGMANI PAYLAŞILDI!

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu ve Ozan Akbaba gibi isimlerin oluşturduğu ve Salı akşamı heyecan ve gerilim dolu sahneleriyle tutkunlarının karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180.bölüm fragmanı duyuruldu.

Arıza 19.bölüm fragmanı: ''Öyle şeyler yaparım ki, aklin hayalin almaz!'' Gözdağı veriyor...

Kırmızı Oda 21.bölüm fragmanı Vahim tablo: ''Ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı'' dedirten sahne!

EŞKIYA DİZİSİNDE GÜNDEMİ FENA ÇALKALAYAN SAHNE!

YORUMLAR 1
  • RIZA TURAN DAŞKIN 3 yıl önce Şikayet Et
    BAYRAĞIMIZ AYYILDIZ SANCAĞIMIZ AKPARTİ TEŞKİLATIDIR SELAM OLSUN GÜZELİM TÜRKİYE'YE SELAM OLSUN CUMHURBAŞKANIM'A sayın Değerli Cahit Özkan başkanım cezaevlerinde ENGELLİ ve hasta Raporu olan kader mahkumları var inşallah bu mahkum Kardeşlerimiz için yaş ve hapis süresi aranmaksızın ev Hapsi verilmesini Talep ederim Eğitim araştırma hastanesinden heyetle alınan Raporlar lütfen adalet bakanlığı Tarafından Geçerli olsun istiyoruz çünkü eğitim araştırma hastaneside Devletimizin bir Resmi kurumudur onay yetkisi verilsin Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ve talep ederim 2023- tarihinde Akparti Teşkilatımız kazanacaktır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı