Kırmızı Oda projesinden Gönül Dağı'na efsane transfer! Gelişiyle ortalığı yıkıp geçecek

TRT1'in vazgeçilmez projesi haline gelen Gönül Dağı, yankı uyandıracak transfer hamlesine imza attı. Fadime karakteriyle ekibe hangi ismin taze getireceği belli oldu. Kırmızı Oda'da sergilediği oyunculuk performansıyla göz dolduran Cemre Melis Çınar, Gönül Dağı projesinde boy gösterecek.

Kırmızı Oda projesinden Gönül Dağı'na efsane transfer! Gelişiyle ortalığı yıkıp geçecek
Kırmızı Oda projesinden Gönül Dağı'na efsane transfer! Gelişiyle ortalığı yıkıp geçecek
GİRİŞ 27.03.2021 09:48 GÜNCELLEME 27.03.2021 09:48

İzleyenlerin sevgi bombardımanına tuttuğu Gönül Dağı ailesine yepyeni bir üye daha katılacak. Dokunaklı sahneleriyle göğüsleri kabartan TRT1 dizisine Cemre Melis Çınar'ın eklenmesi coşkuyla karşılandı. Bilindiği üzere başarılı işler çıkaran Cemre Melis Çınar Kırmızı Oda'da üstlendiği Süreyya karakteri ile geniş bir hayran kitlesi elde etmişti. Bu sefer de Gönül Dağı hanesine adını yazdırarak kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Kuruluş Osman 52.bölüm fragmanı: ''Darbeyi Togay'la vuracağım'' Kuruluş Osman'da kırmızı alarm!

Sürpriz kararla Gönül Dağı yapımına transfer edilen Cemre Melis Çınar, 3 Nisan Cumartesi akşamı tarihinde yayına girecek yeni bölümünde Fadime rolüyle izleyici kitlesini ağırlayacak. Oyunculuk kariyerinde pek çok kayda değer projeye imza atan Cemre Melis Çınar, oynayacağı yeni karaktere ilişkin duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti.

Teşkilat 4.bölüm fragmanı var mı? TRT1'in olmazsa olmazı Teşkilat'ta taşlar yerinden oynuyor...

''SALDIRMAK DEĞİL, DURMAK CESARETTİR...''

“Fadime, hassas ve güçlü bir karakter. Kalbinin sızısını göstermenin, olanı kabullenmenin cesaretten geldiğine inanırım. Benim bakış açımda saldırmak değil, durmak cesarettir. Fadime işte bunu hayatla dansında yeni öğreniyor. Çok üstü kapalı anlattım biliyorum ama sürprizinin kaçmasını istemiyorum. Benim gözümle Fadime, bir Mona Lisa gülümsemesi, bavulunda çok şey var. Çok sevdim Fadime’yi...”

Gönül Dağı 22.bölüm fragmanı Kimsenin ummadığı haber! Kararı duyanlar neye uğradığını şaşırdı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!