Televizyon dizileri tek tek bitiriliyor! Finallerin ucu bucağı görünmedi! Resmen kaldırılacak..

Dizi camiasında varlığını sürdüren bazı projelerden, reytinglerde tutunamadıkları ya da öyküsünün sonuna geldiği için için üst üste final haberi geldi. İzlenme oranlarında düşüşe geçen ve izleyici kitlesi nezdinde yeterli ölçüde ilgi görmeyen dizi projelerinin ekran ömrü resmen tükeniyor. Peki, yaz sezonu için geri sayım başlatılırken hangi diziler için yapımcılar tarafından final kararı alındı?

Televizyon dizileri tek tek bitiriliyor! Finallerin ucu bucağı görünmedi! Resmen kaldırılacak..
Televizyon dizileri tek tek bitiriliyor! Finallerin ucu bucağı görünmedi! Resmen kaldırılacak..
GİRİŞ 17.05.2021 09:57 GÜNCELLEME 17.05.2021 09:57
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Televizyon dünyasında bir sezon daha kapanırken kimi dizi projeleri de finale giderek ekran yolculuğuna son noktayı koymaya hazırlanıyor. Dizilerin yayın hayatına devam edebilmesi için en gerekli unsur olan reytinglerde planlanan düzeye gelemeyen yahut senaryosunu tamamlayan bazı projeler sıkı takipçilerine elveda diyecek. Alınan en yeni bilgiler doğrultusunda toplamda 4 dizinin yayından kaldırılacağı ve bu dizilerin ise Çukur, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Baraj ve Sefirin Kızı olduğu öğrenildi.

TRT1 Masumlar Apartmanı'ndan takipçilerini üzen gelişme! Sezon finali tarihi kesinliğe kavuştu

Televizyon Ekranlarında Hangi Diziler Final Yapacak?

Star TV kanalında yönetmelik koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturduğu ve senaryosunu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un üstlendiği Sefirin Kızı yapımında başrol ayrılıkları art arda yaşanmıştı.

Neslihan Atagül’ün sağlık problemlerinden ötürü diziye veda etmek durumunda kalması ve yerine Tuba Büyüküstün gelmesi kötü giden reytingleri bir türlü düzeltememişti. Öte yandan seyircinin sempatisini kazanan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun da Sefirin Kızı dizisine veda etmesiyle final kaçınılmaz oldu. Sefirin Kızı projesi 11 Mayıs Salı tarihinde final bölümüyle tutkunlarını son defa ağırlayacak.

Uyanış Büyük Selçuklu 32.bölüm fragmanı var mı? İçleri sızlatan ölüm! Son yolculuğuna uğurlandı

Show TV kanalında dört sezon boyun boyunca ekran macerasını parlak reyting sonuçlarıyla sürdüren Çukur dizisi de 3 bölüm sonra final yaparak ekrandan çekilecek.

Teşkilat 11.bölüm fragmanı TRT1'de milli duyguları kabartan sahne: Övgüler üst üste dizildi!

Fox TV kanalında yayına girdiği ilk dönemlerde dizi severlerin dikkatini ve ilgisini çekmeyi başaran Baraj dizisi, pandemi koşullarını yayına bir süreliğine mola vermek mecburiyetinde kaldı. İlerleyen süreçte ekrana tekrardan dönüş yapsa da arzu edilen reyting seviyesine bir türlü ulaşamayınca haliyle final yolu da görünmüş oldu. Hem yönetmeliğinde hem de senaryosunda Hasan Tolga Pusat'ın imzasını taşıyan Baraj yapımı da 30. bölümde final yaparak sevenlerinden ayrılacak.

Show TV ekranlarında gerek yönetmeliğini gerekse senaryosunu Ersoy Güler'in üstlendiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk da final kervanına katılan dizi projeleri arasına yerleşti. Başrollerini İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in yer aldığı Süreç Film imzasıyla ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 15 Mayıs Cumartesi tarihinde başlayacak olan final bölümüyle dizi hayranlarına veda etmeye hazırlanıyor.

YORUMLAR 19
  • Tokatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Masumlar Apartmanı da yayından kalksın psikoloji bozucu hiçte güzel bir dizi değil
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Faydalı dizi neredeyse yok, hepsi kalksın yayından.
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    ben mi bilmiyorum yada øyle mi tr kiz cocuklari ciplak mi okula gider yada yari ciplak mi diziler de nerde ise okul elbisesi ile nerde ise ciplak bir de zor yapiyorlar
    Cevapla
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Masum apartman kim seyreder hayret
    Cevapla
  • Tokatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Psikoloji bozucu dizi o da kaldırılsın o zaman
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen hariç herkes
    Cevapla
  • Tokatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Baraj ve Şefinin Kızı hiç güzel dizi değildi. İyi olmuş. Kuzey Yıldızı İlk şk güzel bir diziydi hiçte iyi olmadı final olduğu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?