Kuruluş Osman Diriliş Ertuğrul yapımcısından müjdeli haber! Sürprizinin ardı arkası kesilmiyor

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizileriyle fırtınalar estirdikten sonra Bozkır Arslanı Celaleddin'le ortalığı kasıp kavuran Mehmet Bozdağ yepyeni projeyle geliyor. Yapımcılığını üstlendiği dizileriyle geniş coğrafyada adından söz ettiren Mehmet Bozdağ Akkız Destanı adlı tarihi dönem dizisini seyircisinin beğenisine sunacak. Akkız Destanı'nın başrolünde oynaması için teklif götürülen ismi duyunca çok şaşıracaksınız.

Kuruluş Osman Diriliş Ertuğrul yapımcısından müjdeli haber! Sürprizinin ardı arkası kesilmiyor
Kuruluş Osman Diriliş Ertuğrul yapımcısından müjdeli haber! Sürprizinin ardı arkası kesilmiyor
GİRİŞ 21.06.2021 10:00 GÜNCELLEME 21.06.2021 10:00
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Bozdağ Film yapım şirketinin kurucusu Mehmet Bozdağ, reyting rekorları kıran tarihi dönem dizilerine her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman ve son olarak Bozkır Arslanı Celaleddin'le hem Türk hem de yabancı izleyici kitlesine hitap eden Mehmet Bozdağ'ın yeni dizisi büyük ses getirecek.

Akkız Destanı isimli dönemin tarihine ışık tutacak projesini dizi tutkunlarıyla buluşturacak olan Mehmet Bozdağ, bu projesinde de başarılı bir çıkış yakalamayı hedefliyor. Senaryosunu Sedef Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz'ın kaleme alacağı Akkız Destanı'nda, 9.yüzyılda yaşanan destansı hikaye konu olarak işlenecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200.bölüm fragmanı var mı? Peş peşe vurucu gelişme: Çalkalanıyor!Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200.bölüm fragmanı var mı? Peş peşe vurucu gelişme: Çalkalanıyor!

Yönetmenlik koltuğunda Emir Khalilzadeh’ın oturacağı Akkız Destanı’nda Orta Asya’da yaşayan dağ obalı kimsesiz kızın, eli ayağı tutmayan han oğlu arasındaki aşk öyküsü gözler önüne serilecek.

Temmuz ayı itibariyle çekimleri gerçekleştirilecek olan Akkız Destanı başrol arayışı son sürat sürüyor. Yeni sezonda ATV kanalında yayına girecek Akkız Destanı dizisinin başrolünde oynaması için Hercai projesinin yıldızı Ebru Şahin'e teklif götürüldüğü iddiası ortaya atıldı.

YORUMLAR 20
  • Muharrem sakacalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu dizi için en ideal isim Gülsim Ali olur başka oyuncu aramayın bence.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek Evlilik yapmış Osmanlının Kurucusu Osman Beyi Çift Evli göstererek Bala(Rabia) Hatunun Üzerine Kuma getirip Tarih ile dalga geçiyorlar!..Osman Bey ,Kardeşleri,Babası Ertuğrul Gazi,Dedesi Süleyman Şah Orta Asyadan Tek Eşli olarak gelmişler Anadoluda Tek Eşli yaşamışlardır.
    Cevapla
  • Recep 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet osman gazi iki hatunla evlendiği, fakaf bala hatun veya malhun hatunun ikisinden birinin vefatından sonra evlendiği rivayeti vardır.
    Cevapla
  • Boş konuş 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş hayranı
    Cevapla
  • Ahmet Efendi Arslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazı tarihi rivayetlerde Malhun Hatun ile de evlendiği yazılıyor.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    ne diyosun yaa ikinji bi karisi olamazmi
    Cevapla
  • Azazil çelebioğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Osman Gazi'nin 2 eşi var ilk eşi malhun hatun ikinci eşi Bala hatundur Orhan Gazi'nin anasıda malhun hatundur dizide anlatılanların tam tersi Osman Gazi Bala hatunla ahilerin drsteğini almak için siyaseten evlenmiştir
    Cevapla
  • mustafa goksen 2 yıl önce Şikayet Et
    birde dinimizi daha cok yaymalari ve duzgun bir sekilde dini anlatmalari lazim ,
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hic yoksa bás role Engin Altan Dúzyatan gelsin
    Cevapla
  • Recep 2 yıl önce Şikayet Et
    Engin altan düzyatanın yaş sorunu olduğu için kabul etmedi.
    Cevapla
  • Tuğçe 2 yıl önce Şikayet Et
    Onun yeni dizisi başlayacak
    Cevapla
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    20 kişiyle dizi çekiyor dizilerinde aaaa uuu bağıntıdan başka bir şey yok tarihte geçen bir çok şeyi de çarpıtıyor tamamen para kazanma projeleri suyunu çıkarana kadar yenilerini çekerler dizilerin dirilişten sonrası kabak tadı verdi seyredilmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!