Deniz Akkaya cezaevine girdi! Ünlü isim hakkında son dakika şok gelişme!

Deniz Akkaya cezaevine girdi! Ünlü isim geride kalan günlerde fenomen isim ile arasında yaşanan kavga sonucu gündem olmuştu. Deniz Akkaya çıkan kavga sonucu tedbir kararını hiçe saydığı için 3 gün zorlama hapis yatacak. İşte ünlü manken hakkında son dakika şok olayın detayları!

Deniz Akkaya cezaevine girdi! Ünlü isim hakkında son dakika şok gelişme!
Deniz Akkaya cezaevine girdi! Ünlü isim hakkında son dakika şok gelişme!
GİRİŞ 24.08.2021 11:12 GÜNCELLEME 24.08.2021 11:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenomen isim ile yaşadığı kavga sonucu hakkında tedbir kararı çıkan Deniz Akkaya alınan karara uymadığı için hapse girdi! Geride kalan günlerde yaşanan olayda iki ünlü isim kavga etmişti. Ünlü manken Akkaya'ya hakkında ise tedbir kararı alınmış, ancak Deniz Akkaya'nın bu karara uymadığı tespit edilmişti. Tedbir kararını hiçe saysan ünlü isim için 3 gün zorlama hapis yatacağı bilgisi alındı. İşte ünlü manken hakkındaki son dakika şok olayın detayları...

Deniz Akkaya aslında kimdir ve nerelidir? Cezaevine giren Deniz Akkaya'nın biyografisi...Deniz Akkaya aslında kimdir ve nerelidir? Cezaevine giren Deniz Akkaya'nın biyografisi...

Instagram'dan Yayın ve Paylaşım Yaptığı İçin Bu Cezayı Aldı!

Deniz Akkaya, fenomen isim ile aralarında çıkan kavga sonucu tedbir kararını hiçe saydığı için 3 gün zorlama hapis yatacak. Beyaz Tv’de "Söylemezsem Olmaz" adlı programın yeni sezonunda yer alacak Deniz Akkaya, ilk günü olmasına rağmen bu sabah 08.45'te başlayan programa gelmedi. Polis, Akkaya’yı kanala gelir gelmez alacaklarını ve yayına çıkartmayacaklarını söyledi.



Akkaya’ya programın yapımcısı Bilal Özbilge’nin ulaşamadığını belirtildi. Akkaya daha sonra Beyaz TV canlı yayınına evinden bağlanarak katıldı. Deniz Akkaya, söylediklerinin yanlış olmadığını vurgulayarak, sadece tedbir kararı sürecinde konuşmaması gerekirken, sosyal medya hesabı Instagram'dan yayın yaptığı ve paylaşım yaptığı için bu cezayı aldığını ifade etti.

Deniz Akkaya'nın avukatından Konuyla Alakalı Açıklama Gecikmedi

Akkaya'nın avukatı Av. Muhammed Fatih Taşçı verilen kararla ilgili yaptığı açıklamada, "Müvekkil Deniz AKKAYA hakkında 6284 Sayılı yasa kapsamında 3 günlük zorlama hapsi uygulanmasına karar verilmiştir. Hukuka aykırı olarak verilen işbu karar istinaf veya temyiz incelemesinden geçmeden kesinleşmiş olup karara karşı, yürürlükteki hukuka aykırılıklar nedenleriyle kanun yararına temyiz başvurusunda bulunulacaktır. Ancak yapılacak başvuru, kararın hukuki sonucunu ortadan kaldırmayacağından müvekkil Deniz AKKAYA teslim olmuştur. Verilen karar bir disiplin hapsi olup, bir mahkûmiyet kararı değildir. Müvekkilin haklı mücadelesi hukuk çerçevesinde devam etmektedir." dedi.

YORUMLAR 8
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    uc yil tv anlatir bunu yaptim gørdum diye dizi film bile olur tatile gitti masal anlatiyor tv de
    Cevapla
  • muratbey 2 yıl önce Şikayet Et
    bir zamanların beynelminel hanımları şimdinin nineleri
    Cevapla
  • byrm 2 yıl önce Şikayet Et
    birdaha oradan çıkamıyasınız alırsın malzumun ahını rezil olasın
    Cevapla
  • Hamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah kurtarsın 3 gün çok uzun bir zaman
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Düşünsenize birde şişmanların olduğu koğuşa düşüyormuş!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...