Cumhuriyet, Sözcü ve Karar'dan CHP'li Canan Kaftancıoğlu hakkında manşet kardeşliği

Cumhuriyet, Sözcü ve Karar gazeteleri Ermeni soykırımı yalanına destek veren, devlete "katil" diyen ve bunun için sadece 4 saat cezaevinde kalan CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nu masumiyet abidesi göstererek "Bu mu adalet" manşeti attılar.

Cumhuriyet, Sözcü ve Karar'dan CHP'li Canan Kaftancıoğlu hakkında manşet kardeşliği
Cumhuriyet, Sözcü ve Karar'dan CHP'li Canan Kaftancıoğlu hakkında manşet kardeşliği
GİRİŞ 01.06.2022 14:30 GÜNCELLEME 01.06.2022 16:50
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında bütün Türkiye'yi ayağa kaldıran sosyal medya paylaşımları nedeniyle "Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret", "Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak" ve "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlarından 4 yıl 11 ay 20 günlük verilen hapis cezasını onanmıştı.

Şovu kısa sürdü: Canan Kaftancıoğlu serbest bırakıldıŞovu kısa sürdü: Canan Kaftancıoğlu serbest bırakıldı

Denetimli serbestlik hükümleri gereğince 5 yıldan az ceza alan Kaftancıoğlu'nun cezaevine giriş-çıkış yapması gerekiyordu. Toplamda yaklaşık 4 saat Silivri Cezaevi’nde kalan, işlemlerin ardından denetimli serbestlik kapsamında tahliye edilen Kaftancıoğlu bunu şova çevirdi.

CUMHURİYET, SÖZCÜ VE KARAR'DAN MANŞET BİRLİĞİ

Cumhuriyet, Sözcü ve Karar gazeteleri devlete, milletin tarihine ve bütün kutsallarına karşı hadsiz ifadeler kullanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun twitlerini sıradan paylaşımlarmış gibi göstererek hükümeti hedef aldı. 4 saat cezaevinde kalan Kaftancıoğlu hakkındaki kirli gerçekleri sanki halk bilmiyormuş gibi verilen kararı eleştiren gazeteler vatandaşın aklıyla adeta dalga geçti.

"İşte AKP hukuku" manşetiyle çıkan Cumhuriyet "Seçim öncesi devreye giren 'Saray adaleti'  vicdanları yaralayan kararlara imza attı" ifadelerini kullandı.

"Bu mu adalet" manşetiyle isyan eden Sözcü kararı "Linç yapanlar serbest kalırken mesaj attığı için ceza alan CHP'li Kaftancıoğlu hapse girip çıktı." sözleriyle verdi.

"Adalet sınavı" manşetiyle Sözcü ve Cumhuriyetin kervanına katılan Karar durumu "Attığı tweet için ceza alan Kaftancıoğlu'na erteleme verilmedi, dün cezaevine gönderilip ardından salıverildi. Hukuki kriterlerle yürütülmesi gereken yargı süreçlerinin siyasi tartışma konusu olması vicdanlarda rahatsızlık yarattı." ifadeleriyle yorumladı.

İşte CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Cumhuriyet, Sözcü ve Karar gazetelerinde sadece tweet diye servis edilen ama yer vermedikleri paylaşımları;

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 40
  • Selim 06 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende katılıyorum bumu adalet içeriye girdiğinle çıktığın bir oluyor sonra yine aynısını yapıyorlar sözcü doğru manşet atmışsın içeriye alınca birdaha güneş yüzü görmemesi kazım
    Cevapla
  • Seyit Onbaşı 1 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Milletimiz Sandık önüne geldiği Vakit En Güzel cevabı vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın!
    Cevapla
  • Seyit Onbaşı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu güruh un Ülkemizi Yönettiği ni Düşünün!Yirmi Yıldır kimin kılık kıyafetine karışıldı! Hanfendi Meclis Bahçesinde bikini ile güneşlenmek İstiyor muşu muş! Dağlarda iki ayaklılar, dört ayaklılar özgür ce yaşayabiliyorlar bikini te de gerek yok! Kıllı yaratıklar dahi edep yerleri ni gizlerken! Çıkın dağlara niçin korkuyorsunuz. Mehmetçiklerin namlusundan!
    Cevapla
  • emre19 1 yıl önce Şikayet Et
    Chpden bu kisa saliverme hakkinda bir elesteri gelmedi, boyle salivermeleri baskalarinada olunca bu memlekette adalet, hukuk savcilar yoktu.giklaribile cikmadi.
    Cevapla
  • Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    chp başkalarına hakaret etmeyi özgürlük sanıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı