Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Başkent Kulisi'nde

Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olacak.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Başkent Kulisi'nde
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Başkent Kulisi'nde
GİRİŞ 23.12.2022 18:34 GÜNCELLEME 23.12.2022 18:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başkent Kulisi gündemin önemli olaylarını siyasi isimlerle birlikte ele almaya devam ediyor. Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olacak.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi, siyaset gündeminde yaşananları, Türkiye’nin iç ve dış meselelerini masaya yatırıyor. Başkent Kulisi bu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ağırlayacak. Bekir Bozdağ, ‘2023 seçimleri Türkiye’nin geleceği için nasıl bir anlam taşıyor? Muhalefet ortak bir aday belirleyebilecek mi? Adalet Bakanı muhalefetin yeni anayasa önerisi ve sistem değişikliği hakkında ne düşünüyor? CHP ile İyi Parti arasındaki adaylık gerilimi 6’lı masayı nasıl etkiliyor? Muhalefetin yargı ile ilgili eleştirileri hakkında Adalet Bakanı ne düşünüyor?’ sorularını yanıtlayacak.  

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:45’da Kanal 7 ekranlarında… 

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalet Personeline 3600 ek gösterge verilmesi için ne düşünüyor calisma varmı soramısınız
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    NAFAKA meselsini de konuşursanız sevinirim. SÜRESİZ NAFAKAYA SON !!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!