AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Serdar Karagöz AA basın emekçilerini kutladı

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Serdar Karagöz Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde büyük bir özveriyle veri takibinde ve girişinde çalışan, sahada haber takibi gerçekleştiren AA basın emekçilerini kutladı.

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Serdar Karagöz AA basın emekçilerini kutladı
AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Serdar Karagöz AA basın emekçilerini kutladı
GİRİŞ 15.05.2023 09:14 GÜNCELLEME 15.05.2023 09:14

Anadolu Ajansı (AA), Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne ilişkin sonuçları, sandık başında görev yapan 2 bin 500 personeliyle ıslak imzalı tutanaklar üzerinden duyurdu. 

Ajans personeli sabah saatlerinden itibaren sahaya çıkarak seçimle ilgili gelişmeleri haberleştirdi. Ajans çalışanları sandıkların kapanmasının ardından sandık başından veri girişi yaptı. Personelin bir kısmı ise merkezden veri girişi görevini üstlendi.

Anadolu Ajansının editoryal ve idari tüm personelinin görev yaptığı çalışmalara ayrıca anlaşma yapılan araştırma şirketi personeli de katıldı.

Islak imzalı tutanak görselleri, hazırlanan mobil uygulamayla sisteme girildi. Amazon Optik Karakter Tanıma sistemiyle taranan görsellerden elde edilen veriler daha sonra grafiklere dönüştürülerek abonelere aktarıldı.

SERDAR KARAGÖZ: SİZLERLE GURUR DUYUYORUM. HARİKA BİR İŞ ÇIKARTTINIZ

Gece yarısı çalışmalar devam ederken AA basın emekçilerini kutlayan AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Serdar Karagöz sosyal medya hesabından "14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde müşterilerimizi en doğru ve güvenilir şekilde bilgilendirmek için büyük bir özveriyle veri takibinde ve girişinde çalışan, sahada haber takibi gerçekleştiren AA basın emekçileri; sizlerle gurur duyuyorum. Harika bir iş çıkarttınız." ifadelerini kullandı.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı, yeniden otopsi yapılacak
Benzin ve motorine indirim geliyor