Büyükanne ve Şah Sultan arasında büyük gerilim

Kanal 7 ekranlarının heyecan dolu dizisi Hena erkek arkadaşı Kuram ile ilgili şüphe duymaya başlar. Şah Sultan ise oğlu Hamza’yı Samin’le evlendirmeye karar verir. Bu karara itiraz eden büyükanne gelinine karşı zafer kazanabilecek mi?

Büyükanne ve Şah Sultan arasında büyük gerilim
Büyükanne ve Şah Sultan arasında büyük gerilim
GİRİŞ 06.10.2023 14:51 GÜNCELLEME 06.10.2023 15:02

3. Bölüm

Hena’nın erkek arkadaşı Kuram onun arkasından oyun çevirir. Hena’nın en yakın arkadaşı Şafak ile nişanlanmaya karar veren Kuram bunun gizli kalmasını ister. Şafak müstakbel nişanlısının bu isteği karşısında kırılır fakat ses çıkaramaz. Her şeyden habersiz olan Hena ise Kuram’la ilgili şüpheye düşer. Onun tutarsız davranışları karşısında aralarına mesafe koymayı düşünür. Öte yandan Şah Cihan kızı Samin’in yeğeni Hamza ile evleneceğini söyler. Bunu duyan büyükanne onun bu kararına şiddetle karşı çıkar ve torunu Hamza’yı Hena ile evlendireceğini belirtir. Bu yarışta büyükanne mi yoksa Şah Sultan mı kazanacak?

Hamza ile Hena’nın fedakarlıklarla dolu derinlikli aşk hikayesi ‘Mutlu Ol’  hafta içi her gün, saat 21.20’de Kanal 7’de… 

Künye 

Tür: Dram 

Senarist: Qasim Ali-Saira Raza 

Yönetmen: Kasım Ali 

Oyuncular: Hania Aamir, Farhan Saeed, Samina Ahmad, Saba Hameed, Waseem Abbas, Tara Mahmood ,Amir Qureshi, Alyy Khan, Zoya Nasir,Hira Khan, Hira Umer, Omer Shahzad, Syeda Iman Zaid, Farah Nadeem. 

Menşei Ülke Pakistan 

Orijinal dil Urduca 

Yapımcı: Humayun Saeed, Shehzad Naseeb 

Yapım Şirketi: Six Sigma Plus 

Orijinal sürüm 30 Aralık 2021- 29 Eylül 2022  

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı