Arti ve Yaş giderek yakınlaşıyor mu?

Bahar Yeli’nde Yaş, Arti'nin kendisini yanlış anladığını farkeder ve Arti ile görüşmek için onu kafeye davet eder. Ancak kafe uygunsuz bir yer çıkar. Aksilikler peşini bırakmayan Yaş, ne yapacak?

Arti ve Yaş giderek yakınlaşıyor mu?
Arti ve Yaş giderek yakınlaşıyor mu?
GİRİŞ 12.12.2023 12:22 GÜNCELLEME 12.12.2023 12:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

5.Bölüm

Arti ile Yaş bilmeden gittikleri kafe yüzünden karakola düşerler fakat bu durum çok uzun sürmez. Yaş'ın saygın birisi olduğunu öğrenen komiser onları bırakır.  Öte yandan düğün günü kararlaştırılır ve Yaş'ın kardeşi Pratik ve Pradi'nin düğünü de aynı gün olacaktır.  Fakat belirlenen gün, Arti'nin hayatına bir kara leke olarak geçen tarihle aynıdır.  Düğün tarihinden haberi olmayan Arti, oğlu Anş ile AVM'ye gider. Yaş da kızları için aynı alışveriş merkezindedir.  Arti ve Yaş'ın çocukları oyun alanında kavga ederler. Arti ve Yaş duruma el koymak için yanlarına gider ve dikkat çekici konuşmalar yaparlar. Arti ve Yaş çocuklar sayesinde yakınlaşıyor mu?

Çocuklarının geleceği için ikinci kez evlenmeyi kabul eden Arti ve Yaş’ın dramatik hayat hikayesi “Bahar Yeli” hafta içi her gün, saat 15:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR 1
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    ne saçma isim bunlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kavgayı ayıran polis memuruna kafa attı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyon 4 ayda 20 puan birden düşecek