TRT1 dizisi Fatih’in setinde yürekleri ağza getiren yangın! İtfaiye ekibi devreye girdi

Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu’nun ‘Fatih Sultan Mehmet’ karakteriyle başrolünde yer aldığı Miray Yapım imzalı Fatih dizisinin setinde yürekleri ağza getiren bir yangın meydana geldi.

TRT1 dizisi Fatih’in setinde yürekleri ağza getiren yangın! İtfaiye ekibi devreye girdi
TRT1 dizisi Fatih’in setinde yürekleri ağza getiren yangın! İtfaiye ekibi devreye girdi
GİRİŞ 11.01.2024 10:15 GÜNCELLEME 11.01.2024 10:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şafak Bal’ın yönetmenliğinde gerçekleştirilen ve yakın zamanda TRT1 ekranında yayın hayatına başlayacak Fatih dizisinin setinde elektrik kaçağı yüzünden yangın çıktı. Çekimleri Hadımköy’de yer alan platoda meydana gelen yangın, itfaiye ekipleri tarafından hiç vakit kaybetmeden kontrol altına alındı.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre kısa süre içerisinde büyüyen yangında büyük maddi hasar oluştuğunun bilgisine ulaşıldı. Sette görev alanların dumandan etkilenmesinin ardından yakın hastanelere götürüldüğü ve çekimlerin ise iptal edildiği öğrenildi.

Elektrik kontağından çıktığı tespit edilen yangına itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Ekibin paydos ettiği saatlerde çıkan yangında set çalışanları dumandan etkilendi. Maddi hasarın oluştuğu yangının ardından dumandan etkilenen çalışanlar hastaneye götürüldü. Bugün ara verilen çekimlere kısa süre içinde tekrardan başlanacağı bilgisi kaydedildi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Kadir 3 ay önce Şikayet Et
    Çok ilginç böyle projelerde çok dikkatli olmak lazım Fatih'in adı bile yeter hain çok içimizde hemde aklımızın hayal edemeyeceği kadar
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Geçen gün de yanılmıyorsam Selahattin dizisinde yaşanmıştı.Raslantı mı!
    Cevapla
  • YALNIZ KURT 3 ay önce Şikayet Et
    NİÇİN OLMASIN doğrudur
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Sabotaj Olmasın Çünkü Fatih in İsmiyle Dizi Çekimi Var??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...