Bahar Kapıda tarihi dokusuyla göz dolduran Niğde'de!

Her köşesi ayrı bir güzelliğe ve köklü bir tarihe sahip olan Anadolu'yu dere tepe demeden gezen Bahar Kapıda, meraklı soruları ve keyifli sohbetleriyle kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Bahar Kapıda tarihi dokusuyla göz dolduran Niğde'de!
Bahar Kapıda tarihi dokusuyla göz dolduran Niğde'de!
GİRİŞ 20.01.2024 12:58 GÜNCELLEME 20.01.2024 12:58

Dur durak bilmeden Anadolu'nun her köşesini gezmeye devam eden Bahar Kapıda, Bahar Gelir'in bitmek bilmeyen enerjisi ve Anadolu insanının samimi yaklaşımlarıyla eğlenceli dakikalara imzalara atıyor. Bahar Kapıda bu hafta yer altı ve yer üstü zenginlikleriyle meşhur Kapadokya bölgesinin önemli şehirlerinden Niğde'yi ekranlara taşıyor. Niğde turuna yöreye özel oyunlar ve türkülerle hızlı bir giriş yapan Gelir, daha sonra saçta ekmek, gözleme, ev yapımı mantı ve şahman buğdayı gibi Niğde'nin meşhur yemeklerinin yapımına eşlik etti. Bol kahkahalı sohbetlerle ekranlara neşe saçan Bahar Kapıda programı, eşsiz lezzetleri izleyenleri için paylaştı. 

Bahar Kapıda, Niğde gezisine esnaf ziyaretiyle devam etti. El emeği göz nuru ürünler yapan demirci usta ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Gelir, işin inceliklerini bizzat ustasından dinledi. Son olarak, aracıyla Niğde patatesi satan bir seyyar satıcıyı durduran Gelir hem Niğde patatesinin özelliklerini öğrendi hem de mikrofonu eline alarak patates sattı.
 
Anadolu’nun her köşesinden eğlenceli anlar, meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her hafta sonu 21:20’de Kanal 7 ekranlarında…

Busenur Çalık Haber7.com - Yasemin.com
Haber 7 - Busenur Çalık
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...